Dunharige man wil zijn vrouw verrassen op trouwdag – uren later is hij totaal onherkenbaar

We moeten tevreden en trots zijn op wie we zijn – we zijn allemaal verschillend en hebben onze unieke kwaliteiten.

Maar het valt niet te ontkennen dat velen van ons bang zijn voor ouder worden. We kunnen nieuwe rimpels ontdekken en zwakkere spieren en gewrichten krijgen die beginnen te falen. En dan is er altijd het probleem met haaruitval.

Dit zijn natuurlijk dingen die we moeten accepteren – niemand kan veroudering vermijden. Toch kan het soms leuk zijn om een kleine verandering door te voeren, vooral als er een belangrijke dag op komst is, zoals het geval was voor de man in dit verhaal…

Zoals bij zovelen gebruikelijk was, begon het haar van de man dunner te worden. Dunner wordend haar kan voor velen de oorzaak zijn van ongemak en verlies van zelfvertrouwen.

Dus toen zijn trouwdag naderde, besloot hij een grote verandering door te voeren – een die zijn familie en vrienden zou verbazen.

Hij wendde zich tot Jason Makki, een professionele kapper en haarstylist gevestigd in Dubai.

Jason deelt enkele van zijn ongelooflijke klanttransformaties op zijn YouTube-kanaal. Hij ging meteen de uitdaging aan met deze nieuwste klant, vastbesloten om hem voor zijn trouwdag te transformeren.

“Hij vroeg me om hem voor te bereiden op de trouwdag en hij wilde iedereen verrassen met een nieuw kapsel!” Jason Makki schreef op YouTube.

Nadat hij zijn haar had platgemaakt, gekamd en geföhnd, gebruikte Jason een haarvormende vezel om de kale plekken op zijn hoofd te bedekken.

“Na het wassen en stylen van zijn haar heb ik Hair Building Fiber (Thick Fiber) toegevoegd om de kale plekken of het hele hoofd te bedekken”, schreef Jason.

Het eindresultaat zal indruk op u maken. Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde man is die als eerste de salon binnenliep.

“Ik geloof dat zijn vrouw hem helemaal niet zal herkennen”, schreef Jason.

Klik hier om de video van de transformatie te bekijken.

De coole video is in slechts een paar dagen bijna 15 miljoen keer bekeken en ik begrijp waarom. Het is verbazingwekkend wat een verandering je kunt maken met eenvoudige technieken!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *