Vrouw verstopt camera in haar grote voorgevel, de reacties zijn misselijkmakend

Mensen zijn dieren, ook al is ons intellect sterk ontwikkeld, we vallen nog steeds onder dezelfde categorie als de andere soorten die op deze prachtige planeet leven.

Duizenden jaren van ontwikkeling hebben ons gescheiden van onze voorouders van primaten, wat ons natuurlijk de tools en kennis heeft gegeven om onze dromen en doelen na te streven zonder ons zorgen te hoeven maken dat onze basisinstincten het overnemen.

Het is echter soms moeilijk om tegen deze instincten te vechten, ongeacht hoeveel controle we hebben. Van alle is seksuele aantrekkingskracht het moeilijkst te onderdrukken.

Wanneer we een potentiële partner ontmoeten, gaat de rede uit het raam en het is een wonder als we kunnen voorkomen dat we onze blik op hen richten.

We weten dit allemaal en iemand heeft dit nu voor een goed doel gebruikt. De 29-jarige Whitney Zelig heeft, nadat ze een verborgen camera tussen haar voorgevel had geïnstalleerd, een campagne gelanceerd om vrouwen eraan te herinneren hun voorgevel te controleren op kankerpreventie

We kennen ze allemaal. De looks van andere mensen die we in het dagelijks leven tegenkomen.

Het kan in de stad zijn, op het werk, in de sportschool of in de supermarkt, waar je ook gaat, mensen zullen naar je kijken, zelfs als je denkt dat je uiterlijk vrij normaal is.

Verbergt een camera tussen haar borsten

Daar profiteerde de 29-jarige Whitney Zelig echter van, voor een goed doel. Ze stopte een verborgen, kleine camera tussen haar memmen in een laag uitgesneden trui en ging een wandeling maken door de stad.

Zoals verwacht, ving de camera inderdaad veel mensen op die naar haar borsten keken. Mensen van alle leeftijden en geslachten waren gefixeerd op haar rondingen.

Sommigen waren discreter dan anderen.

Bekijk de video op de volgende pagina!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *