De 32-jarige Adam heeft 90% van zijn lichaam zwart getatoeëerd, zijn volgende cosmetische ingreep is ronduit bizar

We zouden allemaal zelf moeten kunnen bepalen wat we wel of niet doen met ons eigen lichaam, en discriminatie van anderen vanwege hun uiterlijk is gemeen en gênant.

Het is tenslotte natuurlijk om er anders uit te willen zien – dat is wat de wereld zo mooi en divers maakt.

Sommige mensen ondergaan echter complexe procedures om hun ideaalbeeld te bereiken: tatoeages, botox-injecties of zelfs plastische chirurgie.

Zelf zou ik nooit onder het mes durven gaan, tenzij het absoluut noodzakelijk is, maar tegelijkertijd is het goed dat de mogelijkheid er is voor wie dat wil.

Dat gezegd hebbende, sommige mensen gaan nog een stap verder en maken van lichaamsaanpassingen het middelpunt van hun leven. In veel gevallen wordt het een kostbare obsessie. Toch is het hun keuze, iets wat de rest van ons moet respecteren.

Een nieuwe huidskleur

Een van ’s werelds meest opvallende mensen als het gaat om lichaamsaanpassing is de 32-jarige Rus Adam Curlykale. Hij heeft 90% van zijn lichaam getatoeëerd met zwarte inkt.

Er zijn echter geen tekeningen of symbolen op zijn figuur. In plaats daarvan is zijn doel om de kleur van zijn huid volledig te veranderen.

Zelfs het wit van zijn ogen is nu zwart. Toch was Adam ondanks al zijn extreme lichaamsaanpassingen nog steeds niet tevreden.

Daarom reisde hij onlangs naar Mexico om een operatie te ondergaan om zijn tepels, penis en scrotum te verwijderen omdat ze “het esthetische genot van zijn nieuwe lichaamsbouw verstoorden”.

Het begon allemaal nadat Adam kanker versloeg en de diagnose albinisme kreeg. Hij was op zoek naar een manier om zich te ontdoen van de vlekken achtergelaten door de ziekte.

Wil je het artikel verder lezen en nog meer foto’s van Adam zien? Klik dan op volgende pagina!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *