Louise (107) deelt geheim voor lang en gelukkig leven: “mannen zijn boosdoeners”

Er zijn veel tips om u te helpen een lang en gelukkig leven te leiden. Drink een glas rode wijn, beweeg vaak, vermijd stress, etc.

Zolang je gelukkig en tevreden bent met je leven, denk ik niet dat het uitmaakt hoe je je dagen doorbrengt. De meeste mensen willen niet eens oud worden, maar als dat een van je doelen is, volgt hier een tip van iemand die lijkt te weten waar ze het over heeft.

Louise Jean Signore, die onlangs 107 werd, is nooit getrouwd – en dat is voor haar het geheim van een lang leven.

De oude dame woont in de Bronx – en is afgelopen woensdag 107 geworden. De viering kreeg de aandacht van verschillende media. Behalve dat ze uit de buurt van mannen blijft, volgt ze een streng dieet en oefent ze regelmatig, meldt CBS New York.

“Ik denk dat het geheim van 107 zijn is dat ik nooit getrouwd ben, ik denk dat dat het geheim is. Mijn zus zegt: ‘Ik wou dat ik nooit getrouwd was’, zei Louise tegen CBS.

“Eten en bewegen”

Haar kleine zusje is 102 jaar oud, dus het kan een familieding zijn.

Louise Jean Signore geeft ook nog enkele andere tips als je een lang en gelukkig leven wilt leiden. Het gaat niet alleen om het vermijden van mannen en huwelijken.

“Eten en bewegen. Als je om 11.00 uur gaat slapen, ga dan niet om 11.00, 9.00, 2.00 uur, dat is niet goed’, zei Louise tegen ABC7NY.

“Ik dans nog steeds een beetje”

“Als ze oefening hebben, doe ik de oefening. Als zij dansen, dans ik. Ik dans nog steeds een beetje. En na mijn lunch zou ik bingo spelen, dus ik heb een hele dag, ‘beëindigde Louise.

Meer dan 100 mensen woonden het verjaardagsfeest van Louise Jean Signore bij.

Hieronder zie je de video van haar 107e verjaardagsfeestje.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *