Fans in shock door video Nicolleke: “ze heeft haar ziel verkocht”

Nicol Kremers in vol ornaat op social media: "Wat een achterwerk zeg!"

Nicol Kremers is al twee maanden vrijgezel. Peter Gillis maakte de relatiebreuk openbaar en sindsdien zal Nicol niet meer te zien zijn in het SBS6-programma Massa is Kassa.

Nicol in geldnood

Peter zou Nicol op straat hebben gezet met lege handen. Ze zou geen inkomsten hebben gekregen van Massa is Kassa en ook de erotische webshop is in handen gebleven van Peter.

De afgelopen tijd is Nicol van hot naar her verhuisd, omdat ze geen eigen onderdak of vervoer had en inkomsten lange tijd buitenwegen bleven.

Nicol is inmiddels begonnen met ‘AlleenFans’ en ze wist in de eerste week al 30.000 euro te verdienen. Inmiddels is dat bedrag opgelopen tot ruim 80.000 euro.

Fans in shock na video Nicolleke

Presentatrice is niks voor Nicolleke

Toch is het niet alleen bij ‘AlleenFans’ gebleven. Zo heeft Nicolleke besloten om gesponsorde posts te plaatsen op Instagram.

Zo is haar Instagram nu erg divers. Zo post ze video’s van haar kinderen, foto’s van ‘AlleenFans’ en video’s over hondenbrokken.

Van alle markten thuis

Zo zie je maar, Nicol is van alle markten thuis. Toch is er iets waar ze geen ster in blijkt te zijn, en dat is een korte tekst voor een video van een halve minuut onthouden.

Zo is er op haar Instagram een video opgedoken waarop ze een of andere actie aanprijst, waarmee je Bol.com-kadobonnen mee kunt sparen.

Nicolleke kan niet zo goed tegen kritiek, want ze heeft door de vele negatieve reacties de reactie functie onder de video uitgezet.

We denken niet dat dit het laatste is wat we van Nicolleke zullen zien:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *