Yuma (25) werd verliefd op een kakkerlak: “ze pakt me soms van achter”

Er zijn rare relaties, zoals wanneer iemand date met iemand die veel ouder is, of wanneer monogamie uit het raam verdwijnt. Dit is echter niets vergeleken met sommige relaties die gewoon aan gezond verstand voorbij gaan. Zoals iemand die verliefd werd op een kakkerlak.

Gelukkig leven we in een wereld waarin je, zolang het binnen de grenzen van de wet is, kunt houden van wie je maar wilt, maar het is onmogelijk om niet verrast (en een beetje walgelijk) te zijn als je hoort over een 25-jarige oude man die daten – en verliefd werd op – een kakkerlak die hij Lisa noemde.

Verliefd op een kakkerlak

Yuma Shinohara, die gepassioneerd is door insecten, denkt dat zijn vriendin knapper was dan elke vrouw die hij ooit heeft gezien – en deze Japanse jongeman had dromen waarin hij de liefde met haar bedreef, schrijft The Mirror.

verliefd op een kakkerlak

We hebben eerder geschreven over een vrouw, die verliefd is op een geest, maar zich aangetrokken voelt tot een geest is niks in vergelijking met het verhaal van vandaag. Yuma Shinohara, 25, werd verliefd op Lisa, een kakkerlak.

100% serieus over de relatie

Lisa, zoals Yuma haar noemt, was zijn ‘eerste liefde’, zegt hij vastberaden. Hij beweert ook dat ze knapper is dan elke menselijke vrouw die hij ooit heeft gezien.

Bovendien was hun relatie volgens hem 100% serieus – en hij droomde zelfs van seks met de kakkerlak, meldde The Mirror, verwijzend naar een interview met Asian Boss.

verliefd op een kakkerlak

Dingen namen een onverwachte wending toen deze man – die pleitbezorger is voor het consumeren van insecten als alternatief voor vlees – Lisa at. Het was voor hem de voor de hand liggende optie om Lisa op te eten toen ze stierf, beweert hij.

Lisa werd niet oud

“De dag dat ze stierf was moeilijk, maar ik wist dat het zou komen omdat ze een kakkerlak was met een korte levensduur,” zei Yuma.

“Dus nu leeft Lisa voort in mijn hart”, voegde hij eraan toe.

Hij is niet bang om te praten over de seksuele aantrekkingskracht die hij voelde toen Lisa nog leefde.

‘Ze was knapper dan welke vrouw dan ook die ik heb ontmoet. Ik droomde ervan intiemt te zijn met haar. Ofwel met mij als insect of zij in menselijke vorm. Ik wist echter dat het niet kon’, zegt hij volgens de krant.

verliefd op een kakkerlak

Hieronder zie je een interview met de 25-jarige, die vertelt over zijn leven als kakkerlakkenliefhebber, over het eten van iets dat veel mensen walgelijk vinden – en over zijn liefde voor Lisa. De video duurt 15 minuten en is Engels ondertiteld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *