Peter Gillis dreigt met advocaat na bizarre uitspraak

Kijkers Massa is Kassa walgen van houding Peter Gillis: "Stupide stuk vreten!"

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn maar Peter Gillis en Nicol Kremer zijn alweer een tijdje uit elkaar. Peter maakte dit ongeveer 2 maanden geleden bekend via zijn social media account.

Nicol heeft over deze breakup geen goed woordje over, want ze is naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet door Peter.

Gelukkig zal Nicol niet lang met lege handen achterblijven, nadat ze een nieuwe carriere is begonnen met pikante foto’s op het ooh zo bekende ‘AlleenFans‘.

Nicol liet Shownieuws weten dat ze hier een aardig zakcentje mee weet te verdienen: “Je moet denken aan de eerste maand ergens rond een ton. Dit is echt een goede stap voor mij geweest, de juiste keuze voor mij geweest.”

Peter Gillis dreigt met advocaat

Nu blijkt dat de ruzie tussen Peter en Nicol een nieuw hoogte punt bereikt heeft. Zo vertelt Patty Brard aan Shownieuws: “Niet iedereen is trots, want wij hadden vanavond haar ex Peter aan de telefoon en wij mogen haar niet meer de ex van Peter noemen van Peter.”

Maar dit wordt uiteraard niet altijd nageleefd.

Peter Gillis dreigt met advocaat

Nicol moet je geen ex noemen

Volgens Patty Brard moet je Nicolleke zeker niet de ex-vriendin van Peter noemen, want dit kan leiden tot consequenties: “Ja, dan gaat hij een advocaat inschakelen en dan gaat hij het hogerop zoeken binnen Talpa.”

Binnen Shownieuws lijkt niemand echt onder de indruk te zijn van dit dreigement: “Ik ben zelf ook niet onder de indruk, want als iemand je ex is, is het gewoon je ex. Hoe zeer je dat ook niet wil. Het is gewoon de ex van Peter, Nicol.”

Leontien van Moorsel is de eerste die de consequenties aan haar laars lapt en maakt Peter in Shownieuws met de grond gelijk: “Volgens mij is het z’n ex, toch?”

Patty gooit vervolgens nog eens olie op het vuur: “Ik denk dat het de ex van Peter is. En als zij zo doorgaat is hij dadelijk de ex van Nicol, want dan streeft ze hem voorbij in inkomen.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *