Amanda is 24/7 opgewonden: “ben te geil om te rijden”

24/7 opgewonden

We hebben allemaal weleens zin. Maar ik denk dat niet veel van ons weten dat er een diagnose bestaat waarbij je 24/7 opgewonden bent.

Maar een heel klein deel van de bevolking lijdt aan Persistent genital arousal disorder (PGAD) – maar misschien kun je jezelf er wel in herkennen?

Amanda is 24/7 opgewonden:

24/7 opgewonden

Amanda McLaughlin (23), uit Michigan leidt aan deze zeldzame aandoening.

Ze is te s*ksueel opgewonden om uberhaupt te kunnen werken. Haar partner zal vast niks te klagen hebben, want hij moet elke dag de daad verrichten, zo vertelt Amanda in de BBC-documentaireserie Living Differently.

Amanda is 24/7 opgewonden:

Op 13-jarige leeftijd ontdekte Amanda McLaughlin dat er iets mis met haar was. Zo speelde ze in haar puberteit aanzienlijk meer met haar zelf dan leeftijdsgenoten.

Haar moeder dacht eerst dat ze een s*ksverslaving had en heeft spijt dat ze de problemen van haar dochter niet eerder opgemerkt had en serieuzer had genomen, zo vertelt ze aan de BBC.

24/7 opgewonden

PGAD

Het duurde dan ook niet lang voordat Amanda werd gediagnosticeerd met Persistent gen*tal arousal disorder (PGAD). Het was een opluchting – eindelijk was er een redelijke verklaring voor haar ongelooflijke verlangens.

PGAD zorgt ervoor dat je gedurende lange perioden opgewonden raakt en dat org*smes dit niet kunnen verlichten.

Amanda is 24/7 opgewonden:

“Het is niet leuk om de hele tijd opgewonden te zijn. Het voelt alsof je op het punt staat een org*sme te krijgen maar je er net niet komt. Zou jij de hele tijd op het randje van een orgasme willen staan? Ik denk het niet,” zegt Amanda in de documentaire.

Amanda neemt veel verschillende soorten medicatie, wel 30 verschillende soorten, om de symptomen te verminderen en zit afwisselend op warme kussens en ijszakken.

Amanda is 24/7 opgewonden:

Haar enorme verlangens nemen het grootste deel van het leven van de 23-jarige in beslag.

In de toekomst hoopt Amanda, met behandeling, te kunnen werken, kinderen te krijgen en zelfs auto te rijden.

Bekijk hieronder de beelden:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *