Man met spoed naar ziekenhuis, na innemen van ‘blauw pilletje’ voor stieren

blauw pilletje voor stieren

Een man moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege een stijve paal door blauw pilletje, die nog steeds aanhield totdat de doktoren aankwamen. De bewuste pil wordt normaal gesproken door boeren gebruikt om stieren te stimuleren tijdens de inseminatie van koeien.

De man blijft uiteraard anoniem. Hij had waarschijnlijk een belangrijke date op komst en omdat hij zo goed mogelijk wilde presteren, nam hij een blauwe rakker.

blauw pilletje voor stieren

Maar het lijkt erop dat hij de pil onder de tafel heeft gekregen, want die is bedoeld voor stieren, en de enorme dosering bezorgde de man een stijve – voor meer dan drie dagen, meldt The Sun.

Blauw pilletje voor stieren

Hij probeerde het geheel eerst af te doen als een klein incident en hoopte daarom dat hij de gevolgen kon afwachten, maar dat gebeurde niet, de man moest uiteindelijk professionele hulp zoeken, aldus de Argentijnse nieuwssite Jornada.

blauw pilletje voor stieren

Eenmaal in het ziekenhuis werd de man met spoed geopereerd om hem weer zacht te krijgen, meldt La Republica.

Dit is wat er gebeurt als je niet voorzichtig bent met de dingen die je in je lichaam stopt. Je moet dit soort medicijnen door een echte dokter laten voorschrijven, vooral als ze de edele delen aantasten. Dit had heel erg mis kunnen gaan voor hem, maar deze keer had hij gelukkig geluk.

Kent u iemand die betrokken zou kunnen raken bij een soortgelijk ongeval? Tag die persoon dan op Facebook, of deel deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *