Mia & Dion herkansen Songfestival-nummer in AFAS Live: “Wat een kattengejank!”

Mia & Dion herkansen Songfestival-nummer

Nederland wordt over een klein maandje door Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival in de Echo Arena in Liverpool.

Vorige week kregen Mia & Dion al de kans om hun nummers live te oefenen voor het publiek in Madrid. Dit was de zogeheten preparty, waar alle deelnemers alvast konden laten zien wat ze in huis hebben.

Na afloop van de preparty was er gigantisch veel kritiek op het valse kattengejank van Mia & Dion. Veel uithalen zouden buiten de maat geweest zijn en echt zuiver was het zeker niet.

Het valse gejank zou komen door een ’technische storing’ waardoor deelnemers elkaar en zichzelf niet goed zouden kunnen horen. Dion Had er achteraf het volgende over te zeggen: “Na afloop hoorden we pas dat we aan het gissen waren, dat we ernaast zaten. En we liggen nu gewoon zo onder een loep, daar kom je dan weer even achter. Dat is niet leuk.”

Mia & Dion herkansen Songfestival-nummer

Gisteren werden de Nederlandse fans voor het eerst ‘getrakteerd’ op een herkansing van Mia & Dion in de AFAS Live.

Ditmaal was het optreden zeker niet veel beter. Of ze het nu weer op een technische storing zullen afschuiven is nog onbekend.

Op Twitter werd het duo bedolven onder kritiek: “Mia en Dion, live vanuit Amsterdam. Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn dood en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien…..” en “Ik vraag me oprecht af wie de begeleiding op zich heeft genomen? Waar is Duncan Laurence zelf bijvoorbeeld? Dit moet stukken beter.” valt er te lezen.

Bekijk hieronder de beelden op Twitter:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *