Heftig nieuws voor Leonie ter Braak

Leonie ter braak

Leonie ter Braak deed laatst een opmerkelijke uitspraak waarbij ze vertelde dat ze ze het idee van trouwen en ‘monogamie boven alles’ verstikkend vindt klinken.

Volgens Yvonne Coldeweijer probeert Leonie zich in te dekken tegen roddelverhalen.

Leonie en partner Floris Koch zijn al 17 jaar samen. En ook al hebben de twee geen open relatie, “zeggen we ook niet: dit is het, tot we dood zijn”, zo vertelde Leonie in &C.

“We vinden het nu nog leuk met elkaar. Maar als dat niet zo is, is het ook oké. We zien wel. En ik denk dat die behoefte er dus ook juist minder is ómdat ik het zo vrijlaat in m’n hoofd. Als de optie er mag zijn, is de honger naar iets stiekems doen veel minder groot.”

Leonie ter braak

Nooit getrouwd

Een huwelijk zit er voor Leonie dan ook niet in. En dit komt niet alleen vanwege haar onorthodoxe gedachten over relaties, maar vooral omdat ze op veel bruiloften van anderen is geweest.

Zo vertelde ze het volgende: “Niet om m’n vrienden te beledigen, maar van de tig bruiloften waar ik ben geweest zijn er hooguit drie écht uitgesprongen”

“Van die perfect gemonteerde filmpjes waarvan het glazuur van je tanden springt. Dat past niet bij mij”, zo vervolgde ze.

Zwaar weer

Er zijn vermoedens dat Leonie deze uitspraken zou doen omdat Floris haar bedrogen zou hebben. “Hij is dus vreemdgegaan en zij praat het goed”, zo vertelt iemand in een gesprek met Yvonne. Zelf Denk Yvonne dat er nog veel meer speelt.

“Klinkt alsof ze zich vast indekt tegen juice”, schrijft ze op Instagram.

Verkeert de relatie van Leonie en Floris in zwaar weer?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *