Jennifer neemt ontslag om vriend borstvoeding te geven: “hij houdt van sabbelen”

Vriend borstvoeding geven

Als je dacht dat je alles gezien had, nou dan heb je het goed mis. Dit keer hebben we weer een vreemd stel te pakken, namelijk een vrouw die ontslag heeft genomen om haar vriend borstvoeding te geven.

De 38-jarige Jennifer Mulford en haar 38-jarige vriend Brad Leeson uit Atlanta, Georgia leven een ‘vrij’ normaal leven. Op één belangrijk detail na dan, Jennifer geeft Brad namelijk borstvoeding.

Jennifer had namelijk ergens in een tijdschrift gelezen dat borstvoeding een speciale band kan creëren als dit op een oudere leeftijd wordt gedaan.

Normaal denk je dat dit te absurt voor woorden is en lach je dit samen met een vriendin weg. Maar dat gebeurde zeer zeker niet in het geval van Jennifer. Zij nam dit verhaal erg serieus!

Vriend borstvoeding geven

“We spelen niet het rollenspel waarin ik me verkleed in luiers of slabbetjes of fopspenen … niets van dat alles. Hoewel het tot op zekere hoogte opgewonden is voor ons beiden, is het meer een persoonlijke band, het is meer een verplichting, meer een intimiteit … twee mensen worden één.”, zo vertelt Brad aan de Daily Mail.

Vriend borstvoeding geven

Jennifer is zo ver doorgeslagen door het artikel dat ze las, dat ze haar baan heeft opgezet, om haar man borstvoeding te kunnen geven.

Brad moet namelijk om de 2 uur even sabbelen. Brad zegt zelf dat de moedermelk hem sterker maakt en goed voor hem is omdat hij regelmatig naar de traint.

“Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik alles hieraan wil besteden.” vertelt Jennifer de Daily Mail.

Bekijk hieronder de video:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *