Nicolleke gooit samen met collega alle remmen los op beurs

Nicolleke

Nicolleke was eergisteren te vinden op de ooh zoo bekende volwassenen beurs, de Kamasutra Beurs. Ze stond hij met een kraampje om spullen uit haar webshop te verkopen en organiseerde een meet & greet voor haar fans.

Via Instagram liet ze zelf beelden zien van de beurs. Hierop is duidelijk te zien dat er geen hol te bekennen is rondom het kraampje, maar valt er wel iets anders op, waardoor het ineens heel gezellig kan worden.

Nicolleke op beurs

Via de webshop van Nicol kunnen fans een t-shirt bestellen die ze vervolgens op mogen halen bij de beurs.

Nicolleke

“Bij het afhalen op de Kamasutra Beurs ontvangt u van Nicol persoonlijk een poster met handtekening en een foto samen met Nicol”, zo vermeldt ze op haar website.

Het is overduidelijk dat de verkoop van haar t-shirts en meet & greet geen storm liep, want Nicolleke had dit vorige week alweer afgeprijsd van 140 naar 70 euro.

Alle remmen los

Eergisteren was eindelijk het moment aangebroken waarbij Nicol afreisde naar de beurs om haar spulletjes te verkopen en te promoten.

“Zie ik jou ook op de Kamasutra beurs?”, plaatste ze nog als caption bij het filmpje waar Nicol samen met een collega op de beurs staat.

Op het filmpje is overduidelijk te zien dat er geen fan te bekennen is, maar toch valt er iets op. Wat doet haar collega daar nou!?

“Lijkt wel of die collega van haar net een snuifje neemt”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *