Songfestival-zangeres Noa Kirel laat niets aan de verbeelding over

Songfestival-zangeres Noa Kirel laat niets aan de verbeelding over

Noa Kirel was een van de meest geliefde optredens tijdens het Eurovisie Songfestival. Ondanks dat Mia Nicolai en Dion Cooper hun nummer onverwacht foutloos wisten te brengen, lukte het hen niet om de finale te bereiken.

Grootste deal Israëlische artiest

Maar mannelijk Nederland is niet in rouw. De Israëlische zangeres is namelijk wél doorgestoomd. Om nader kennis te maken met deze schitterende verschijning: In juni 2020 zette Kirel haar handtekening onder een platencontract bij het Amerikaanse platenlabel Atlantic Records.

Songfestival-zangeres Noa Kirel

Daar waar ook onder andere Bruno Mars, Coldplay en Ed Sheeran gecontracteerd zijn. Dit markeerde de grootste en meest omvangrijke overeenkomst van een grote deal van een Israëlische artiest ooit.

Kirel lanceerde ook haar single Million Dollar op YouTube en bereikte meteen 1,1 miljoen views. De videoclip van haar single is onderaan het artikel terug te vinden.

Gisteravond werden we getrakteerd op een nummer van Kirel en daarmee wist ze hoog te scoren.

Noa Kirel lust voor het oog

De mannelijke toeschouwers van het Eurovisie Songfestival hebben uiteraard meteen deze dame opgezocht. In haar eigen land is Kirel al een behoorlijke beroemdheid.

Naast zingen is Kirel ook een presentatrice en presenteert ze onder andere ‘Israëls Got Talent’. Ook op sociale media weet de 22-jarige goed te scoren.

Met meer dan 1,4 miljoen volgers op Instagram kan ze zichzelf een echte influencer noemen. Sinds haar deelname aan het Eurovisie Songfestival zijn er enkele honderdduizenden volgers bijgekomen en dat begrijpen we maar al te goed. De foto’s van Kirel zijn dan ook een genot om naar te kijken, kijk maar hieronder:

Bekijk ook haar single Million Dollar

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *