Carmen Pfaff met spoed naar ziekenhuis: “Toekomst onzeker”

Carmen Pfaff met spoed naar ziekenhuis

De 67-jarige Carmen Pfaff, bekend geworden met de Belgische real-life show De Pfaffs, verblijft momenteel in een ziekenhuis in Mallorca.

De reality-persoonlijkheid kreeg een beroerte tijdens een vlucht richting Mallorca. Direct na de landing werd Carmen naar een medisch centrum in Palma, de hoofdstad van Mallorca, gebracht.

Ziekenhuis verblijf

Carmen blijft in het ziekenhuis tot haar toestand voldoende stabiel is om naar België terug te keren.

De 67-jarige Carmen kampt al jaren met gezondheidsproblemen. Eerder heeft Carmen al meerdere wervels gebroken door osteoporose.

Carmen gaf vorig jaar aan in het Belgische TV Familie: “Het gaat op en af. Stabiel zal het niet meer worden. Mijn lichaam wordt steeds ouder, dat is normaal. En ik ben voorzichtig, want ik wil nog een hele tijd meegaan.”

Carmen Pfaff met spoed naar ziekenhuis

Carmen Pfaff in het ziekenhuis, toekomst onzeker

Carmen heeft ook eerder aangegeven voor 66 procent invalide te zijn. Carmen verklaarde destijds dat ze geen dag zonder pijn meer kent en dat een psychiater haar daarbij ondersteunt: “Hij vertelde me dat ik die handicap gewoon moet accepteren. Want het is zo: ik ben voor 66 procent invalide. Van elke dag het beste maken, dat is nu de uitdaging.”

Hoe het nu gaat, is nog onzeker, zegt dochter Kelly Pfaff: “Zoals het er nu uitziet, wijst niets op blijvende schade, maar het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn. Een langdurige revalidatie wacht haar nog.”

Carmen Pfaff met spoed naar ziekenhuis

Het incident vond ongeveer een week geleden plaats en de familie vraagt om privacy. De beroerte is waarschijnlijk veroorzaakt door drukverschillen in het vliegtuig.

Jean-Marie Pfaff is nog steeds bij Carmen in het ziekenhuis. Ook Debby is inmiddels naar Mallorca afgereisd.

Haar man Jean-Marie blijft bij haar in het ziekenhuis, dochter Debby is haar ouders inmiddels gevolgd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *