Opgenomen telefoonruzie Ruud de Wild en Gerard Joling loopt volledig uit de hand

Opgenomen telefoonruzie Ruud de Wild en Gerard Joling

Het lijkt erop dat de storm in de Nederlandse mediascene verder aanzwelt. In een recente, controversiële onthulling heeft Ruud de Wild een privégesprek met Gerard Joling opgenomen zonder diens medeweten.

Deze onthulling heeft de toch al onstuimige relatie tussen de twee mannen verder doen ontvlammen.

Valse Vriendschap

Het opgenomen gesprek werpt licht op de ingewikkelde relatie tussen Ruud de Wild en Joling. Naar verluidt had Joling, die eerder vleiende opmerkingen maakte over Ruud de Wild’s uiterlijk en zijn relatie met Olcay Gulsen, kritische opmerkingen geuit tijdens zijn optreden bij de talkshow van Eva Jinek.

Joling’s dubbelzinnige houding tegenover de Wild leidde tot beschuldigingen van vals spel.

Opgenomen telefoonruzie Ruud de Wild en Gerard Joling

Opgenomen telefoonruzie

Het heimelijk opgenomen gesprek tussen de Wild en Joling is intens en rijk aan emoties. Joling, die aanvankelijk zijn excuses aanbood voor zijn gedrag, wordt geconfronteerd met een verontwaardigde en boze de Wild.

De Wild accepteerde Joling’s excuses niet, en ging in plaats daarvan de confrontatie aan, Joling ervan beschuldigend persoonlijk te worden.

Verraad

In reactie op Joling’s poging om verzoening te bereiken, laat de Wild zich niet onbetuigd. Hij beschuldigt Joling ervan een “ontzettend onbetrouwbare kl**tzak” te zijn.

Deze harde woorden weerspiegelen De Wild’s gevoel van verraad en zijn overtuiging dat Joling de grenzen van professionele kritiek heeft overschreden.

‘Opnemen mag niet’

De Wild’s besluit om het gesprek op te nemen en openbaar te maken heeft ethische en juridische vragen opgeworpen.

Muziekkenner Ronald Molendijk merkte op dat het opnemen van een gesprek zonder toestemming om het openbaar te maken hoogstwaarschijnlijk illegaal is.

Evert Santegoeds daarentegen, suggereert dat de Wild misschien niet zo overdreven had moeten reageren op Joling’s opmerkingen.

Gevolgen

Deze recente ontwikkelingen hebben de toch al gespannen relatie tussen deze twee prominente figuren in de Nederlandse mediawereld verder onder druk gezet.

Wil je dit artikel verder lezen? Ga dan naar volgende pagina!3>

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *