Heftig nieuws voor Welsey Sneijder: “Grootste fout van mijn leven”

Heftig nieuws voor Welsey Sneijder: "Kon ik maar terug"

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau waren jarenlang een onafscheidelijk stel, maar hun huwelijk eindigde in 2019 nadat Wesley meerdere keren ontrouw was geweest.

Ondanks hun scheiding blijven ze vriendschappelijk met elkaar omgaan. Recentelijk heeft Sneijder openlijk zijn spijt betuigd over zijn daden en gaf hij toe dat hij droomt van een mogelijke toekomst met Cabau en hun gezamenlijke zoon, Xess Xava.

“Ik heb er tot op de dag van vandaag spijt van. Maar het leven loopt zoals het loopt. Soms moeten er dingen gebeuren om je ogen te openen”, zei hij. “Het zou geweldig zijn als we konden verzoenen. Dat zou het mooiste zijn wat er is.”

Heftig nieuws voor Welsey Sneijder: "Kon ik maar terug"

Yolanthe’s Standpunt

Hoewel ze vriendelijk blijven met elkaar, houdt Yolanthe Sneijder op afstand en is ze niet geïnteresseerd in speculaties over een mogelijke hereniging.

Ze heeft verteld dat ze onlangs samen Kerstmis hebben gevierd voor hun zoon.

“Het was een geweldig moment voor Xess: hij zat bij de kerstboom met cadeaus én papa en mama. Fantastisch dat wij dit samen kunnen doen.”

Maar ondanks het geluk van haar zoon, blijft Yolanthe op haar hoede voor speculaties en kiest ze ervoor om hun gezamenlijke momenten niet te delen op sociale media.

Heftig nieuws voor Welsey Sneijder: "Kon ik maar terug"

Heftig nieuws voor Welsey Sneijder

Ondanks Sneijder’s openheid over zijn hoop op een verzoening, lijkt Cabau er, voorlopig althans, geen interesse in te hebben.

Ze sprak echter geen kwaad woord over Sneijder en zei: “En dat zal ook niet gebeuren. Zijn vader is lief, leuk en een van de beste voetballers ooit. Wes is Xess’ grote held, en dat gevoel gun ik ze allebei.”

Hoewel ze respectvol blijft over Sneijder als de vader van hun zoon, lijkt Cabau duidelijk te maken dat een romantische hereniging tussen hen niet in de kaarten zit.

Bekijk het interview hieronder:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *