22-jarige heeft 20 lipoperaties ondergaan om ’s werelds grootste “duckface” te krijgen

Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Het zijn tenslotte onze verschillen die de wereld zo kleurrijk en verbazingwekkend maken.

Sommigen zijn echter ontevreden over hun natuurlijke uiterlijk en nemen hun toevlucht tot cosmetische procedures om enkele details van hun uiterlijk op te poetsen.

Terwijl de meeste mensen hier en daar investeren in kleine opschoningen, proberen anderen gewoon de grenzen te verleggen van wat cosmetische chirurgie kan doen.

Een van deze mensen is de 22-jarige Andrea Ivanova, die geobsedeerd is door de grootte van haar lippen.

We hebben eerder geschreven over de spijt van mensen na het vergroten van hun lippen. Maar dat geldt niet voor Andrea. Met behulp van injecties is ze erin geslaagd haar lippen te verviervoudigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Met lipinjecties met hyaluronzuur heeft ze een enorm stel lippen gekregen. Haar levensdoel is om bij de grootste lippen ter wereld te komen.

Heeft meer dan 3.000 euro uitgegeven

Ze zegt zelf dat ze al heel binnenkort de grootste lippen ter wereld zal hebben.

Andrea is doorgegaan met haar dure, riskante en controversiële ingrepen. De Bulgaarse heeft tot nu toe twintig operaties ondergaan – en heeft de grootte van haar lippen verviervoudigd.

Haar vreemde levensstijl is niet gratis. Elke injectie kost ongeveer 150 euro in Bulgarije – en dus heeft ze meer dan 3.000 euro uitgegeven aan de vergroting van haar unieke mond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Andrea heeft nog geen officieel wereldrecord, maar gelooft dat ze “aan de top van de troon” staat. Verschillende van haar volgers, die goed thuis lijken te zijn in het onderwerp, beweren dat niemand grotere lippen heeft dan deze 22-jarige.

Problemen hebben met eten na de procedures

Ze omschrijft haar lippen als “mooi” – en gelooft dat er meer ingrepen in het verschiet liggen.

“Sommige dokters denken dat ik er genoeg van heb, maar mijn dokter zei dat hij meer injecties voor me zal doen als ik minstens twee maanden wacht”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Andrea moet nu wat opofferingen maken in verband met haar lipvergrotingen.

“Ik hou erg van mijn nieuwe lippen, het was moeilijk om te eten na de injectie en twee tot drie dagen na de procedure wordt het moeilijker. Er zijn echter geen beperkingen op wat ik kan eten, ‘zei ze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Trekt zich niets aan van negatieve reacties

Andrea heeft misschien een uiterlijk dat opvalt, maar het is haar lichaam en daarom haar beslissing. Helaas krijgt deze jonge vrouw veel te veel haat online. Iets wat ze meestal probeert te negeren.

“Ik vind dat iedereen eruit moet zien zoals hij wil.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Wat denk je? Heeft Andrea gelijk als ze haar dromen volgt? Deel het artikel en vertel ons jouw mening! Maar probeer het beschaafd te houden in de commentarensectie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *