Peter Gillis staat terecht voor mishandeling: “Betekent dit einde Massa is Kassa?”

Peter Gillis blijft Nicol Kremers stalken

Vorig jaar beëindigden Nicol Kremers en Peter Gillis, na een jarenlange relatie, hun samenzijn. In tegenstelling tot eerdere beweringen dat ze in goede harmonie uit elkaar gingen, bleek dit niet het geval.

Nicol werd, naar eigen zeggen, ‘met lege handen op straat gezet’, en het contact tussen de twee is inmiddels volledig verbroken.

Het tumultueuze verloop van hun relatie werd uitgezonden op het populaire SBS 6-programma Massa is Kassa, waar de twee vaak heftige confrontaties hadden.

Peter Gillis staat terecht voor mishandeling

Nieuwe liefdes, oude wonden

Inmiddels zijn zowel Peter als Nicol verder gegaan en hebben ze nieuwe liefdes gevonden. Echter, de echo’s van hun stormachtige relatie blijven resoneren.

Gedurende hun relatie kwamen er schokkende verhalen naar buiten, waarvan de ernst nu pas echt duidelijk wordt.

Peter Gillis staat terecht voor mishandeling

Peter Gillis wordt nu voor de rechter gebracht vanwege beschuldigingen van mishandeling. Volgens misdaadverslaggever van RTL Boulevard Jermaine Ellenkamp, zal de rechtszaak tegen Peter op 30 augustus plaatsvinden bij de politierechter in Den Bosch.

Gillis wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn ex-vriendin Nicol op 29 mei vorig jaar. Oorspronkelijk ontkende Peter de mishandeling, maar uiteindelijk gaf hij toe dat er iets was gebeurd in de privésfeer.

Peter Gillis staat terecht voor mishandeling

Het blijft onzeker hoe deze zaak zich zal ontwikkelen en welke invloed het zal hebben op de betrokkenen en hun professionele carrières.

Critici vinden dat de uitslag hiervan bepalend moet zijn of Massa is Kassa op de Nederlandse televisie kan blijven verschijnen:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *