Henny Huisman zwaar onder vuur na radio-optreden: “Dit was echt bagger”

Henny Huisman woest weg bij Radio 538

Henny Huisman zwaar onder vuur na radio-optreden Radio538. De radio zender heeft recentelijk een frisse wind door de ochtend laten waaien, met Tim Klijn nu aan het roer van de belangrijkste radioshow van Talpa.

Hij wordt bijgestaan door Niels van Baarlen en Rick Romijn, bekend als de voormalige sidekicks van Edwin Evers.

Echter, de show heeft een moeilijke start gekend, voornamelijk te wijten aan een ‘dramatische’ optreden van tv-veteraan Henny Huisman.

Henny Huisman zwaar onder vuur na radio-optreden

Henny Huisman zwaar onder vuur na radio-optreden

Huisman, bekend voor zijn rol in een terugkerende moppenrubriek, liet een steek vallen met een mop die allesbehalve in de smaak viel bij het team.

De mop van Henny ging over een hond die stiekem kan luisteren én praten, en daardoor jarenlang is ingezet bij allerlei internationale topoverleggen – niemand wist immers dat die hond een soort spion was.

Nu staat die hond te koop voor 10 euro. Waarom zo weinig? De eigenaar: “Omdat hij zwaar uit z’n nek lult, hij is nooit de tuin uit geweest!”

Met deze grap sloeg Henny Huisman de plank volledig mis. Het team van Klijn, die aanvankelijk nog een plichtmatige lach liet horen, kwam hier later op terug en uitte hun teleurstelling openlijk.

Henny Huisman zwaar onder vuur na radio-optreden

Twijfels over Huisman’s Toekomst bij de Show

Na Huisman’s optreden rees de vraag of hij nog wel deel uitmaakt van het team.

“Ik moet wel zeggen: Henny was niet goed vandaag”, merkte Rick op, duidelijk niet in de stemming voor een grap.

Het team probeerde het incident te verzachten, waarbij Niels Huisman te hulp schoot door te zeggen dat iedereen nerveus was tijdens de eerste uitzending om zes uur ’s ochtends.

Huisman’s Tv-comeback

Ondanks de twijfels over zijn toekomst bij de radioshow van Tim, maakt Huisman binnenkort zijn terugkeer op de televisie.

Hij is aangekondigd als een van de kandidaten voor het nieuwe seizoen van de show Beter Laat Dan Nooit. Deze informatie lekte per ongeluk uit via de advertentieafdeling van Talpa.

Wie de andere kandidaten zijn, is nog niet bekend. Huisman heeft bevestigd dat het niet om Johan Derksen, André van Duin of Jacques d’Ancona gaat: “Het is verboden om daar nog over te praten. Eigenlijk wilden ze dit verhaal ook nog niet naar buiten hebben.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *