Jungle-huis op Funda zorgt ervoor dat je nooit meer op vakantie hoeft

Jungle-huis op Funda

Het is geen geheim dat Funda een eindeloze bron van ongewone en intrigerende huizen herbergt. Toch is er recentelijk een woning verschenen die zelfs de meest fervente Funda-browsers heeft weten te verbazen.

Het onderscheidt zich niet alleen door zijn esthetiek, maar ook door de overduidelijke inzet en creativiteit van de eigenaar.

Voor sommigen kan dit huis een droom zijn die uitkomt, terwijl het voor anderen eerder een nachtmerrie lijkt. Ongeacht persoonlijke smaak, heeft dit huis zeker de aandacht getrokken.

Jungle-huis op Funda

Het huis is volledig getransformeerd in een jungle, van de voortuin tot de achterdeur. Geen enkele ruimte is onberoerd gelaten door de excentrieke eigenaar, die blijkbaar een liefhebber is van lijmpistolen en plaksteentjes.

Het resultaat is een huis waarin je je op elk moment van de dag in het hart van een Indonesische jungle waant.

Tropisch Paradijs Voor een Zachte Prijs

Helaas voor geïnteresseerden is dit unieke huis al verkocht voor een prijs van €217.000, inclusief alle plaksteentjes.

De voormalige eigenaar onthulde dat zijn motivatie voor het creëren van dit unieke huis was om het gevoel van een tropisch oord naar huis te brengen.

Hij wilde een permanent vakantiegevoel creëren: “Ik ben wat anders dan anderen, ik houd van tropische oorden, daar wilde ik iets van terugbrengen in mijn huis. Het vakantiegevoel creëren, zodat je niet meer op vakantie hoeft.” Het lijkt erop dat hij daarin is geslaagd.

Bekijk hieronder de foto’s

Jungle-huis op Funda

Jungle-huis op Funda

Jungle-huis op Funda

Jungle-huis op Funda

Jungle-huis op Funda

via

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *