Ernstige zorgen om Mart Hoogkamer: “Compleet afgetakeld”

Ernstige zorgen om Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer, bekend van zijn krachtige stem en emotionele optredens, heeft noodgedwongen een pauze in zijn carrière moeten inlassen.

Oorspronkelijk was het plan dat de jonge zanger op 1 juli weer zou optreden, maar deze terugkeer heeft hij helaas moeten uitstellen.

Collega’s uiten hun bezorgdheid over zijn toestand. Een van hen beschreef Mart als “een magere, uitgebluste jongen”.

Ernstige zorgen om Mart Hoogkamer

Persoonlijke Reflectie

Twee weken geleden kondigde Mart Hoogkamer aan dat hij tijdelijk zou stoppen met optreden. Hij deelde een diepgaande reflectie op Instagram: “‘Werk om te leven, leef niet om te werken’, dit vertelde mijn moeder mij al van jongs af aan.

Had ik maar naar haar geluisterd. De afgelopen tijd lijkt het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren.”

Herstel

Zijn management bevestigde vandaag dat Hoogkamer’s herstel langer zal duren dan verwacht. “Mart is op de goede weg in zijn herstel maar is nog niet helemaal de oude om op 1 juli optimaal te kunnen functioneren,” luidt de officiële verklaring.

Ernstige zorgen om Mart Hoogkamer

Collegiaal Advies

Collega’s van Mart, waaronder de gerenommeerde zanger Frans Duijts, hebben hun zorgen geuit over zijn gezondheid. Duijts merkte op dat hij Hoogkamer al vaker had gezien en zijn slechte toestand opmerkte.

Hij vertelt: “En ik zag een magere, uitgebluste jongen. Ik zei nog dat hij op zichzelf moest passen. ‘Jaja, dat doe ik ook’, antwoordde hij. Maar ze zeggen ‘ja’ en doen iets anders.”

Frans Duijts deelde ook een stukje advies: “boek hem geen vier keer op een avond, maar één keer,” suggereert hij aan het management van Mart.

Het lijkt erop dat een evenwicht vinden tussen passie en gezondheid de volgende uitdaging voor de jonge zanger zal zijn.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *