Peter Gillis betrapt Mark Gillis met schoonmaakster in caravan

FIOD vindt pistool in bureaula Peter Gillis

Mark Gillis, ook wel bekend als Parkie Markie en zoon van miljonair Peter Gillis, is een bekend figuur in de reality-tv wereld.

Hoewel hij vaak de verkeerde noten raakt in zijn pogingen om indruk te maken op de dames, lijkt Mark nu succes te hebben gevonden bij de schoonmaakster van een park.

Dit roept vragen op over de charme van de Gillis-mannen. Hoewel vader en zoon niet bepaald als ideaalpartners worden gezien, weten ze verrassend genoeg toch steeds weer nieuwe dames te strikken.

Is het hun geld of hun persoonlijkheid? De dames zelf ontkennen dat geld een rol speelt.

Peter Gillis betrapt Mark Gillis met schoonmaakster in caravan

Nieuwe romances in de Gillis-clan

Na zijn breuk met Nicol Kremers heeft Peter Gillis een nieuwe relatie met Nicol 2.0, terwijl Mark nog steeds alleen in zijn caravan verblijft.

Hoewel er geruchten zijn over een mogelijke vriendin, blijft Mark officieel single. Maar recente gebeurtenissen kunnen daar verandering in brengen.

Peter Gillis betrapt Mark Gillis

Volgens de biografie van Peter Gillis was hij in zijn jongere jaren nogal een womanizer, met verschillende affaires tijdens zijn relatie met de moeder van zijn kinderen.

Mark heeft zelfs eens geholpen om een affaire van Peter te verbergen. Nu lijkt het alsof de rollen zijn omgedraaid. Peter betrapte Mark “in actie” met een jonge schoonmaakster in zijn caravan.

Peter lachte tegen Mark: “En wat zei jij toen?” Mark antwoordde: “Te laat!” Deze ongewone gedeelde ervaringen lijken een unieke vader-zoon band te scheppen in de Gillis-familie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *