Hel breekt los tussen Rachel en Roxeanne Hazes: “Messen worden geslepen”

Hel breekt los tussen Rachel en Roxeanne Hazes

Terwijl het al enige tijd stil lijkt te zijn rondom de erfeniszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes, is er volgens insiders geen sprake van een wapenstilstand.

Integendeel, Roxeanne Hazes, oftewel Rox, zou naar verluidt op het punt staan om flink tegen haar moeder in het verweer te gaan.

Hel breekt los om familiefortuin

Eerder dit jaar bracht Roxeanne Hazes informatie aan het licht die erop wees dat Rachel Hazes wellicht onterecht fortuin heeft vergaard via het Hazes-concern, waardoor zij als een neperfgenaam wordt beschouwd.

Hel breekt los tussen Rachel en Roxeanne Hazes

Hoewel sommige bronnen suggereren dat Rachel dit buiten de rechtszaal wil oplossen, bestrijdt Yvonne Coldeweijer dit. Ook de suggestie dat Roxeanne Hazes de zaak zou laten rusten, is volgens Yvonne Coldeweijer verre van waar.

Geen einde inzicht

Onlangs verklaarde André Hazes jr., in een interview met het AD, dat hij hoopt op een herstel van de familieruzie.

Echter, Yvonne Coldeweijer verzekert dat Roxeanne Hazes ‘diep in haar hart’ nog steeds niet bereid is om de strijdbijl met haar moeder te begraven.

Hel breekt los tussen Rachel en Roxeanne Hazes

Hoewel Roxeanne Hazes open zou staan voor een verzoening met haar broer André, is er van een mogelijke verzoening met Rachel momenteel geen sprake. Het lijkt erop dat deze familiezaak nog lang niet tot een einde komt.

Via:MediaCourant

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *