Ophef om divagedrag Patty Brard: “Ronduit schofterig!”

Ophef om divagedrag Patty Brard

Bekendheid Patty Brard, een icoon in de Nederlandse mediawereld en bekend om haar ongezouten uitspraken, toonde bij het recente concert van popidool Harry Styles in de Johan Cruijff ArenA een andere kant van haar publieke persoonlijkheid. Hierdoor onstond er ophef om het divagedrag van Patty Brard.

Volgens een ooggetuige was Brard verre van blij met de plek die haar was toegewezen tijdens het concert, omdat deze te ver verwijderd was van het podium.

“Ze MOEST een Andere Plek”

De ontevredenheid van Brard leidde tot een aanvaring met de beveiliging tijdens het concert. De assistent van Patty Brard, die naar verluidt de gemoederen probeerde te bedaren, kwam boos naar voren en eiste een betere plek voor Patty.

Ophef om divagedrag Patty Brard

Deze uitbarsting werd echter koeltjes ontvangen door een beveiliger die de situatie in perspectief zette: “Er zitten hier 50.000 gillende meisjes, heeft Patty geen ogen? Vol is vol.”

De diva-trekjes van Patty bereikten hiermee niet het gewenste effect, maar wel een publieke conversatie over haar gedrag.

Niet de Eerste Diva: Andere BN’ers met sterallures

Dit is zeker niet de eerste keer dat BN’ers, op de diva-toer gaan bij concerten. Eerder dit jaar veroorzaakten Jaimie Vaes en Estelle Cruijff opschudding bij het concert van Chris Brown, omdat ook zij een VIP-behandeling verwachtten en ontstemd waren over hun toegewezen plaatsen.

Ophef om divagedrag Patty Brard

Deze incidenten, waaronder die van Patty Brard, laten zien dat zelfs BN’ers de realiteit moeten accepteren dat bij grote evenementen niet altijd aan hun persoonlijke wensen kan worden voldaan.

Het roept ook de vraag op of dergelijk gedrag niet afbreuk doet aan het genot van de concertervaring voor iedereen.

Ophef om divagedrag Patty Brard

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *