Vakantiegangers belanden in ware nachtmerrie in ‘Adults Only-hotel’

Vakantiegangers belanden in ware nachtmerrie in 'Adults Only-hotel'

Steeds meer vakantiegangers zonder kinderen zijn op zoek naar een oase van rust tijdens hun vakantie. Schreeuwende kinderen naast het zwembad of tijdens het diner kunnen immers de welverdiende ontspanning in de weg staan.

Om die reden is het concept van ‘Adults Only’-hotels in het leven geroepen. Een luxe optie waarbij je vaak wat dieper in de buidel moet tasten, maar in ruil daarvoor verzekerd bent van een kindervrij verblijf. Althans, dat is de belofte.

Nederlands Stel Ervaart Nachtmerrie

Onlangs besloot een Nederlands stel deze belofte op de proef te stellen. Ze boekten een vakantie in een ‘Adults Only’-hotel, op zoek naar de rust die ze verlangden.

Vakantiegangers belanden in ware nachtmerrie in 'Adults Only-hotel'

In eerste instantie leek alles perfect: geen kind te bekennen in het hotel en volop rust bij het zwembad. Maar, zoals vaker, bleek de werkelijkheid complexer.

Rust Wordt Hevig Verstoord

Naast het rustgevende hotel bleek een basisschool te liggen, waar honderden kinderen tijdens de pauzes naar hartenlust rondrenden en schreeuwden.

Deze onverwachte en onaangename verrassing zorgde ervoor dat de vakantie een compleet andere wending kreeg. De serene rust die beloofd werd, werd vervangen door het energieke lawaai van spelende kinderen.

Hierdoor leek het stel eerder in een kinder oord te verkeren dan in een regulier hotel waar kinderen gewoon welkom zijn.

Deze onfortuinlijke ervaring toont aan dat een ‘Adults Only’-label geen garantie biedt voor absolute rust. Het benadrukt het belang van grondig onderzoek voordat men een vakantie boekt, zodat je niet alleen op de beloftes van een reisaanbieder vertrouwt.

Bekijk hieronder de TikTok video:

@barrybrand Lekker rust in een adult only hotel #fy #foryou #adultonlyhotel #vakantie #zomer #mallorca #voorjou #fail #holiday ♬ origineel geluid – Barry Brand

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *