Minderjarige lekt belastend Whatsapp-gesprek met Tim de Z. uit De Club van Sinterklaas

Minderjarige lekt belastend Whatsapp-gesprek met Tim de Z.

Acteur Tim de Z. werd vorig jaar opgepakt in Deventer omdat hij af had gesproken met een minderjarig meisje op een hotelkamer.

Tim de Z. kun je misschien herkennen van zijn rol als ‘Hoge Hoogte Piet’ in De Club van Sinterklaas.

De rechter heeft in deze zaak anderhalf jaar cel tegen de acteur geeist. Juicechannel is verder in deze zaak gedoken en had het volgende te melden:

Minderjarige lekt belastend Whatsapp-gesprek met Tim de Z.

“Tim, bekend van zijn rol als Hoge Hoogte Piet in De Club van Sinterklaas, is vandaag veroordeeld [er is een eis gesteld van…] voor anderhalf jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk.”

“Hij heeft vorig jaar namelijk afgesproken met een zeventienjarig meisje en misbruik gemaakt van zijn rol in de serie. Hij heeft bekend dat de twee elkaar bij de geslachtsdelen hebben gevoeld.”

“In juni vorig jaar werd hij samen met het meisje onderschept door de politie toen ze onderweg waren naar een hotel.”

Niet de eerste keer

Volgens Juicechannel is dit zeker niet de eerste misstap die de acteur begaan heeft. De berichten rondom Tim de Z. stapelen zich op, met name de negatieve ervaringen die mensen hebben met de acteur.

Zo meldt een volger van Juicechannel het volgende: “Deze man was mijn dramadocent op het Coornhert Lyceum, Heemstede. Tijdens deze lessen liet hij ons vreemde scenes spelen die seksueel getint konden zijn. Daarnaast maakte hij geregeld opmerking naar jonge meisjes van 13 tot 16 jaar oud.”

Juicechannel wist ook nog een oud-figurant van De Club van Sinterklaas te spreken:

“Nu snap ik alles wat meer. Toen ik 17 was deed ik als figurant mee aan één van de films. Toen maakte hij soms wat rare opmerkingen.”

“We maakten wat foto’s met hem en hij wilde graag die foto’s hebben. En wilde hij dus mijn nummer. Op de app stuurde hij al rare vragen als in waar ik woon en wat mijn hobby’s waren en waar ik op schol zat. […] Toen opeens wilde hij wat gaan drinken met mij alleen…”

Minderjarige lekt belastend Whatsapp-gesprek met Tim de Z.

Via: Juicechannel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *