Stagiaire vliegt eens per week naar kantoor om kosten te besparen

Stagiaire vliegt eens per week naar kantoor om kosten te besparen

Sophia Celentano, een 21-jarige vrouw uit de Verenigde Staten, heeft de aandacht getrokken op TikTok door haar ongewone reis naar haar stageplek. De stagiaire vliegt eens per week naar kantoor om kosten te besparen

Ze vliegt iedere woensdag van haar thuis in Charleston, South Carolina, naar New Jersey voor haar stage bij Ogilvy Health in Parsippany.

Vluchten versus Wonen in New York

De reden voor Sophia’s ongebruikelijke reisplan is simpel: de hoge huurkosten in New York City. Als stagiaire bij Ogilvy Health is ze niet in staat om een woning in New York City, slechts 45 minuten rijden van haar stageplek, te betalen.

Stagiaire vliegt eens per week naar kantoor om kosten te besparen

Om de kosten te minimaliseren, heeft ze ervoor gekozen om bij haar familie in Charleston te blijven wonen.

Financieel Besparingsplan: Vlucht Boven Huur

Sophia legde haar keuze uit op haar LinkedIn-account, “In plaats van $3400 per maand aan huur uit te geven, boek ik een retourvlucht van $100 op de enige dag in de week dat ik op kantoor werk.”

Deze beslissing om te vliegen in plaats van te verhuizen, stelt haar in staat om haar kosten drastisch te verminderen terwijl ze haar stage vervult.

Persoonlijke Keuze en Werkavontuur

Sophia bevestigt dat deze keuze van haar is en dat haar werkgevers volledig op de hoogte zijn van haar onconventionele woon- en werkarrangement.

Ze ziet het als een positieve ervaring en deelt haar wekelijkse avonturen op haar TikTok-kanaal, “Mijn niet-traditionele woon-werkverkeer biedt me meer vrijheid, en ik kijk oprecht uit naar mijn wekelijkse avonturen”.

Sophia’s verhaal toont een innovatieve manier om met hoge kosten van levensonderhoud om te gaan en biedt een nieuwe invalshoek op de werknemerservaring.

@sophiacelentano48 super commuting slay #corporateintern #marketingintern #nycintern #summerinternship #supercommuter #fyp #foryou ♬ original sound – Sophia Celentano

Via: RTL

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *