Leontine Ruiters aan schandpaal: “Luier dan Leontine komen ze niet”

Leontine Ruiters overladen met kritiek over nieuwe look: "Wat heb jij nou gedaan!?"

Leontine Ruiters, wordt steeds weer als een ‘luie meid’ bestempeld door Yvonne Coldeweijer. De ernst van de situatie lijkt volgens haar ernstig te zijn, met uitspraken als “Die komt niet voor 13.00 uur haar nest uit!”

Terug in de Liefdeswereld: John Huiberts

John Huiberts, een miljonair die eerder een relatie met Ruiters verbrak vanwege haar vermeende luiheid, datet nu weer met haar.

Dit nieuws veroorzaakte bij Coldeweijer enige verbazing, zoals ze uitspreekt in de podcast De Juice Show.

Leontine Ruiters aan schandpaal

Luie Dagindeling van Leontine

Volgens Yvonne blijft Ruiters vaak tot 13.00 uur in bed, een bron van grote zorg en verwondering voor haar en co-host Mark Koster.

Koster stelt dat hij het nog enigszins begrijpt als iemand uitslaapt tot 11.00 uur na een wilde nacht, maar tot 13.00 uur in bed blijven lijkt hem te gortig.

Rijkdom en Hard Werken: De Disconnect

Tijdens de discussie wordt het idee aangekaart dat rijk worden en succesvol zijn niet bereikt wordt door lui te zijn en in bed te blijven liggen.

Yvonne beaamt dit en suggereert dat Ruiters misschien haar levensstijl heeft aangepast om beter aan te sluiten bij de meer actieve voorkeuren van Huiberts.

Toch blijft de vraag hangen of Ruiters werkelijk haar gedrag heeft aangepast, of dat Huiberts haar gewoon heeft geaccepteerd zoals ze is.

Ongeacht de werkelijke situatie, blijft de kritiek op Ruiters’ levensstijl een veelbesproken onderwerp en is het duidelijk dat haar keuzes en gewoontes het onderwerp zijn van zowel bewondering als veroordeling.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *