Slecht nieuws voor Gordon: “Op het randje van de afgrond”

Slecht nieuws voor Gordon

De flamboyante presentator Gordon lijkt geen enkele moeite te hebben om zijn welverdiende geld uit te geven aan luxueuze reizen.

Dit jaar alleen al heeft hij bestemmingen als Australië, Bora Bora, Amerika, Japan, de Malediven, en Bali bezocht.

Het weekblad Privé meldt dat de kosten voor deze talrijke reizen oplopen tot minimaal drie ton. Gordon lijkt niet van plan op de kleintjes te letten, zelfs nu zijn contract met SBS 6 binnenkort afloopt.

Slecht nieuws voor Gordon

Van Bali naar China: Gordon’s Continue Reislust

Na zijn recente breuk met Gavin heeft Gordon een stilte opgelegd in zijn openbare leven. Hij heeft zijn Instagram offline gehaald en lijkt de tijd door te brengen met het verkennen van verschillende vakantiebestemmingen.

Na een recent bezoek aan Bali is de volgende stop blijkbaar Shanghai, China. Dit voortdurende reizen roept echter vragen op. Hoewel Gordon geniet van de luxueuze hotels en exotische locaties, wordt er gesuggereerd dat hij mogelijk op drift is en worstelt met waar hij werkelijk thuishoort.

Gordon’s Tv-Carrière: Onzekerheid Heerst

Met al deze reislust en het aanstaande einde van zijn SBS 6-contract, zijn er twijfels over de toekomst van Gordon’s televisiecarrière.

Evert Santegoeds, redacteur van Privé, denkt dat de dagen van Gordon op het scherm geteld kunnen zijn. Hij merkt op dat Gordon een “spoor van vernieling” heeft achtergelaten bij de teams waar hij mee heeft gewerkt en dat zijn huidige reislust wellicht wijst op een dieper gevoel van onrust.

Terwijl Gordon geniet van de beste hotels en flessen water van 600 euro, blijft de toekomst van zijn carrière onzeker.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *