Studentenhuis op Funda is een totale ravage: “Hoe krijg je dit ooit verkocht?”

Studentenhuis op Funda

In het tijdperk van online huisverkoop is een goede eerste indruk essentieel. Een professionele fotograaf, een pakkende advertentie, en vooral een opgeruimd huis kunnen het verschil maken.

Toch zijn er opvallende uitzonderingen. Sommige verkopers lijken te profiteren van de shockfactor, en laten rommelige of zelfs vuile huizen zien op hun Funda-advertenties, in de hoop op enige aandacht.

Voormalig Studentenhuis in Puin

Een voormalig studentenhuis in Utrecht dat te koop is op Funda trekt aandacht voor alle verkeerde redenen. Niet alleen is het huis een ongelooflijke puinhoop, maar het is ook vies en in slechte staat.

Studentenhuis op Funda

De advertentie geeft eerlijk toe dat het huis zijn beste tijd heeft gehad: “Achter de jaren ’30 gevel van de Pelikaanstraat 27 bis gaat op dit moment een gezellig studentenhuis schuil dat helaas door de gemeente niet mag blijven bestaan in de huidige hoedanigheid.”

Ontstellende Details: Het Bewijs is in de Foto’s

De beelden van het huis zijn zowel fascinerend als afstotend. Een pot mosterd naast het bed leidt tot suggestieve opmerkingen, sokken over de tv en verdachte pillen op verschillende plaatsen roepen vragen op over de levensstijl van de vorige bewoners.

Een toiletpapierrol en een pot vaseline op het bed voegen nog een extra laag van verwarring toe.

Terwijl de eigenaar hoopt op een nieuwe eigenaar die dit veelzijdige pand kan herstellen, is het duidelijk dat dit huis een grondige schoonmaakbeurt en renovatie nodig heeft voordat het weer bewoonbaar wordt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *