Marc van der Linden op de rand van de afgrond

Marc van der Linden op de rand van de afgrond

Het is geen geheim dat Marc van der Linden, de beroemde royaltykenner, in de afgelopen jaren te maken heeft gehad met tal van tegenslagen en schandalen. Hierdoor balanceert Marc van der Linden op de rand van de afgrond.

Van expliciete video’s en verbluffende screenshots tot een nacht in de gevangenis wegens vermeende afpersing en zijn abrupte vertrek bij RTL Boulevard en Weekend

Het is duidelijk dat de stormen van het leven over Marc zijn heen getrokken. Maar hoe is zijn situatie nu?

Marc van der Linden op de rand van de afgrond

Yvonne Coldeweijer’s Onthullingen

Onlangs bracht Yvonne Coldeweijer, bekend van haar ‘juice’-updates, opmerkelijk nieuws over Marc. Volgens haar werd Marc in november gedwongen zijn huis in Cromvoirt te verkopen vanwege enorme schulden bij de bank.

Het huis zou voor 230.000 euro verkocht zijn. Maar de problemen lijken Marc te blijven achtervolgen.

Deurwaarders, volgens Yvonne, blijven zijn oude adres bezoeken, terwijl aanmaningen en politiebrieven zich opstapelen.

De Mysterieuze Verdwijning van Marc

Marc lijkt van de radar te zijn verdwenen en volgens Yvonne is hij nergens ingeschreven. Aanmaningen en brieven blijven binnenstromen op zijn oude adres, dat nu nieuwe bewoners heeft.

Marc lijkt ook zijn banden met zijn familie te hebben verbroken, vanwege naar verluidt zorgwekkende activiteiten en problematisch drugsgebruik.

Zijn huidige locatie is onbekend, hoewel Yvonne speculeert dat hij ergens ondergedoken zit in een huurwoning die niet op zijn naam staat.

Marc van der Linden reageert

In reactie op Yvonne’s voorstel om een VIP-versie van het RTL 4-programma “Verslaafd” te maken en Marc daarvoor op te geven, reageert Marc op een onverwachte manier.

Hij post een screenshot van Yvonne’s Instagram-verhaal en vult haar eigen naam in als reactie op haar vraag: “Welke BN’er zou jij daarvoor opgeven?”

Dit lijkt een impliciete suggestie dat Yvonne zelf de hulp van het programma kan gebruiken. Hoewel het onduidelijk is wat zijn reactie precies betekent, is het duidelijk dat deze langdurige strijd tussen deze twee bekende Nederlanders nog lang niet voorbij is.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *