Katja Schuurman vernederd op radio: “Ik ben er klaar mee!”

Katja Schuurman vernederd op radio:

Het is geen geheim dat Katja Schuurman niet vies is van het tonen van haar verleidelijke kant, maar continu afgeschilderd worden als een lustobject gaat zelfs haar te ver.

Tijdens een grappenrubriek in de populaire ochtendshow van Radio 538 werd Schuurman tot doelwit van grappen die inspeelden op haar imago als lustopwekkende sirene. Een imago dat volgens de actrice zelf moeilijk af te schudden is.

Rubbertoeslag: Een Brug te Ver

Rob Scheepers, de huiscabaretier van De 538 Ochtend, maakte een pikante grap die Schuurman’s diverse liefdesleven tot onderwerp had.

Katja Schuurman vernederd op radio

Tijdens een gesprek over de toeslag op plastic wegwerpverpakkingen, vond Scheepers het passend om een “rubbertoeslag” te suggereren met betrekking tot Schuurman.

De grap klinkt als volgt: “‘Het is niet te hopen dat ze ook toeslag gaan vragen voor het gebruik van rubber, want dan ben ik binnen drie maanden failliet!’ Aldus Katja Schuurman.”

De radiostudio reageerde met gelach, maar voor Schuurman was dit een nieuw dieptepunt in de voortdurende objectivering die ze ervaart.

Worstelen met Vooroordelen

Schuurman heeft openlijk erkend dat ze worstelt met dit soort grappen en opmerkingen. Volgens haar brengt haar bekendheid ook heel wat vooroordelen met zich mee, zoals ze opmerkte in het programma Geloof, Hoop & Liefde.

Katja Schuurman vernederd op radio:

Ze benadrukt hoe kwaadsprekerij en negativiteit impact hebben op haar zelfbeeld, ondanks alle positieve aspecten in haar leven.

Andere BN’ers in de Grappenmolen

Schuurman was niet de enige BN’er die in de grappenrubriek van Scheepers terechtkwam. Hij maakte ook opmerkingen over Marijke Helwegen, verwijzend naar haar leeftijd en de duurzaamheid van plastic.

Bovendien nam hij ook Lil Kleine op de hak door te refereren aan diens recente relatiebreuk in relatie tot de discussie over plastic wegwerpverpakkingen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *