Paul (41) wil geen lelijke vrouwen daten: “Lelijke vrouw is zwakke man!”

Paul (41) wil geen lelijke vrouwen daten

Een Reddit-gebruiker deelde onlangs het Tinder-profiel van een man genaamd Paul, wat een flinke internetstorm teweegbracht.

Het moet gezegd worden dat Paul met zijn uitgesproken datingvoorkeur de negatieve reacties zelf heeft uitgelokt. Volgens zijn profiel heeft hij namelijk geen interesse in “gemiddelde en lelijke vrouwen”.

“Wees alsjeblieft een 8,5 of Beter!”

In Pauls controversiële bio stond: “Ik zie elke dag gemiddelde en lelijke vrouwen, overal waar ik ga. Waarom zou ik met hen willen omgaan op datingsites? Wees alsjeblieft een 8,5 of beter!”

Paul verklaart verder dat hij relaties heeft gehad met de mooiste vrouwen ter wereld en dat een vrouw moet uitblinken in schoonheid om zijn aandacht te houden.

Hij eindigt met de ongenuanceerde bewering dat uiterlijk het belangrijkste aspect is voor een vrouw en elke vrouw die dat niet inziet, volgens hem een idioot is.

Internetgebruikers Slaan Terug

Reacties op Pauls opmerkingen lieten niet lang op zich wachten. Verschillende internetgebruikers vielen de 41-jarige genadeloos aan, onder andere met opmerkingen als: “Zijn personaliteit is voor mij zeker een 1 waard.”

Veel mensen trokken ook de conclusie dat Pauls onpopulaire meningen de reden waren waarom hij nog steeds actief was op de datingapp.

“Activist” in Twijfel Getrokken

Verder graven in Pauls profiel onthulde dat hij zichzelf als een ‘activist’ beschouwt. Dit leidde tot cynische opmerkingen als: “Activist? Waarvoor dan? Voor het wereldwijd invoeren van een puntensysteem ter beoordeling van vrouwen misschien!?”

Gezien de massale afkeuring op internet, lijkt het erop dat Paul nog wel even actief zal blijven op de datingapp, maar weinig succes zal hebben.

Paul (41) wil geen lelijke vrouwen daten

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *