Woonboerderij op Funda heeft een verrassing waar je u tegen zegt!

Woonboerderij op Funda heeft een verrassing waar je u tegen zegt!

Iedere dag surfen honderdduizenden mensen op Funda op zoek naar hun droomwoning. Soms dromen we even weg bij het zien van de meest luxueuze huizen, ver buiten ons bereik.

Als je toevallig een paar miljoen euro hebt liggen, hebben we iets bijzonders voor je ontdekt: een unieke, nieuwgebouwde woonboerderij grenzend aan de Hondsrug in Drenthe.

Deze droomvilla biedt een rustige en luxe oase om te genieten van het prachtige Nederlandse landschap.

Indrukwekkende Kenmerken

Deze woonboerderij springt in het oog door zijn indrukwekkende kenmerken, zoals een woonkamer met een 8 meter hoog plafond, een enorme glazen achtergevel en vier slaapkamers met en-suite badkamers.

Dit alles bevindt zich op een royaal perceel van bijna 2400 m², omringd door natuur.

Luxueus Zwembad in de Woonkamer

Met een woonoppervlak van bijna 600 m² en een tuin van bijna 2400 m² is er meer dan voldoende ruimte. Wat doe je echter met al die extra ruimte in je woonkamer?

Het antwoord van de eigenaren van deze woonboerderij was verrassend: ze bouwden een zwembad in hun woonkamer. Ja, je leest het goed, een zwembad in de woonkamer.

Met een paar honderd vierkante meter ruimte en 8 meter hoge plafonds, kun je tijdens het Netflix-kijken zomaar een duik nemen. Voor de prijs van slechts 2,4 miljoen euro kan deze unieke woonboerderij van jou zijn.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *