Stefan van StukTV ‘helemaal doorgeramd’ tijdens optreden: “Moet je die kaken zien!”

Stefan van StukTV 'helemaal doorgeramd' tijdens optreden

StukTV is een bekende naam op YouTube, dankzij Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Ze zijn vooral bekend van hun populaire serie ‘Het Jachtseizoen’.

Het trio, dat in 2012 StukTV oprichtte en in 2018 werd overgenomen door Talpa Network, geniet duidelijk van hun succes: luxe auto’s en prachtige huizen zijn de norm.

Naast hun YouTube-activiteiten hebben ze ook diverse nevenprojecten, zoals Thomas’ kauwgummerk, dat enorm populair is. Bovendien zijn ze regelmatig te zien op verschillende podia en festivals.

Onverwachte Controverse tijdens Optreden in Enschede

Afgelopen weekend stond StukTV op het podium in Enschede. Echter, Stefan Jurriens was degene die de meeste aandacht trok – en niet op een positieve manier. Er wordt gesuggereerd dat Stefan ‘strak’ op het podium stond, wat leidde tot controverse.

Volgens Juicechannel, die de kwestie rapporteerde, waren de bezoekers geschokt toen Stefan het podium op kwam. “Hij zag er niet helemaal helder uit en trok gekke bekken. Hij had duidelijk iets gebruikt.” Voegde het medium eraan toe.

Juicechannel deelde ook beelden waarin Stefan enthousiast op en neer springt, en vroeg kijkers om zelf te oordelen: “Check zijn hoofd!”

Op dit moment is het nog onduidelijk of deze speculaties enig gewicht in de schaal leggen of niet. Het publiek en de fans wachten ongetwijfeld op een reactie van Stefan zelf of van zijn team.

Stefan van StukTV 'helemaal doorgeramd' tijdens optreden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *