Ideale droombaan: Deze mensen testen de mooiste vakantiehotels

Deze mensen testen de mooiste vakantiehotels

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar er zijn daadwerkelijk mensen die vakanties voor hun beroep testen. Een beetje zon, een beetje zee en wat werk, een perfecte combinatie.

De zoektocht naar perfectie

Je vakantie moet perfect zijn, tot in de kleinste details. Reisorganisatie TUI begrijpt dit en neemt deze verantwoordelijkheid zeer serieus.

TUI ging op zoek naar mensen voor de tijdelijke functies van Chief Swimming Pool Officer, Director of Sleep Experiences en Executive Manager of Taste, die persoonlijk de kwaliteit van vakantiebestemmingen zouden testen.

Deze mensen testen de mooiste vakantiehotels

Selectieproces

Na het doorploegen van talloze sollicitaties, nodigde de HR-afdeling van TUI geselecteerde kandidaten uit op het hoofdkantoor.

De beste drie kandidaten, Dominique, Chearanté en Lukas, zijn na een grondige evaluatie gekozen en vertrokken eind juni naar Antalya, Turkije.

Executive Manager of Taste

Dominique, de nieuwe Executive Manager of Taste, benadrukt het belang van eten en drinken tijdens de vakantie.

Zij let op details zoals het type gasten, of het eten past bij de doelgroep van het hotel, of er rekening wordt gehouden met dieetwensen en of het aanbod ook op kinderen is gericht.

Deze mensen testen de mooiste vakantiehotels

Chief Swimming Pool Officer

Lukas, de Chief Swimming Pool Officer, test verschillende soorten zwembaden en neemt deel aan allerlei activiteiten.

Hij beoordeelt ook de veiligheid van het zwembad, de nabijheid van bars en de temperatuur van het water.

Director of Sleep Experiences

Chearanté, de Director of Sleep Experiences, test bedden in verschillende hotelkamers, rust uit op strandbedjes, geniet van een cocktail in een hangmat, ondergaat een wenkbrauwbehandeling op een salonbed en valt in slaap in een comfortabele cabana.

Resultaten

Uit de testresultaten blijkt dat alles tiptop in orde was bij de hotels. Dat is geruststellend voor toekomstige vakantiegangers die zorgeloos willen genieten van hun vakantie.

Benieuwd naar andere vacatures bij TUI? Die kun je hier bekijken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *