Olcay Gulsen verbreekt samenwerking Ruud de Wild

Pikante foto Olcay Gulsen zonder ondergoed gelekt: "Alles is te zien!"

Serie ‘Ruud & Olcay’: Geen Tweede Seizoen

Olcay Gulsen, bekend van de mode- en mediawereld, heeft onlangs aangegeven dat ze niet van plan is om opnieuw samen te werken met haar partner Ruud de Wild.

De reden? Hun laatste gezamenlijke project, de serie ‘Ruud & Olcay’, eindigde in constant ruzies, zo verklaarde Gulsen.

Het Werken met Ruud: Meer Onenigheid dan Harmonie

In een interview met weekblad Story gaf Gulsen toe dat de ervaring van het samenwerken met haar partner veel moeilijker was dan ze had verwacht.

Olcay Gulsen verbreekt samenwerking Ruud de Wild

“We hebben ons echt verkeken”, aldus Gulsen. “We spenderen best veel tijd samen, maar dan zijn we niet aan het werk. En ineens zagen we elkaar ook tijdens het werken.”

Veel Ruzie, ook Buiten Beeld

Volgens Gulsen ging de ruzie vaak door, zelfs als de camera’s niet draaiden. “Ruud is rustig en ik ben ongeduldig. Dat botste regelmatig en dat liep door wanneer er niet gedraaid werd”, onthulde ze.

Toekomstige Samenwerkingen Uitgesloten

Ondanks eerdere succesvolle samenwerkingen, zoals hun podcastserie, ziet Olcay geen toekomst in verdere gezamenlijke projecten met Ruud, zeker niet in de vorm van een serie.

Olcay Gulsen verbreekt samenwerking Ruud de Wild

“Ik vind dat we het niet hadden moeten doen, we hadden het niet nodig”, betreurde Gulsen.

Deze ervaring herinnert ons eraan dat het mengen van persoonlijke en professionele relaties zorgvuldig moet worden overwogen.

Hoewel sommige duo’s erin slagen om succesvolle werkrelaties op te bouwen, kan het voor anderen leiden tot spanning en onenigheid, zoals in het geval van Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *