Patty Brard haalt hard uit naar B&B-Joy: “Ga hier niet heen!”

Patty Brard niet eerlijk over SBS6-exit: "Heftige ruzie met John de Mol"

Patty Brard, de bekende Nederlandse presentatrice, heeft onlangs flinke kritiek geuit op Joy van Swieten, deelnemer aan het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde. Volgens Brard moet Joy eens aan de slag met de stofzuiger!

Kritiek op Joy’s B&B

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde volgen we de levens en liefdesavonturen van verschillende B&B-eigenaren. Een daarvan is Joy, die door Patty Brard bekritiseerd wordt voor de hygiëne in zijn B&B.

In een recente uitzending van Shownieuws betwijfelt Patty of iemand wel zou willen verblijven in Joy’s B&B. Ze gaat zelfs zo ver te zeggen: “Die sla ik even over. Hoe goor is het daar? Die bank!”

Patty Brard haalt hard uit naar B&B-Joy

Marian’s B&B: Een Scherp Contrast

Brard lijkt meer onder de indruk te zijn van de B&B van Marian, een andere deelnemer aan het programma. Hoewel Marian maar liefst 650 euro per nacht vraagt voor een overnachting in haar B&B, vindt Patty haar een “slimme tante”.

Patty gelooft dat Marian’s deelname aan het programma een strategische zet is, ondanks haar kritiek dat Marian “echt helemaal geen zak doet”.

Mogelijk Spoiler voor Joy’s Liefdesleven?

Er is onlangs een opmerkelijke ontdekking gedaan met betrekking tot Joy’s liefdesleven in de show. Juicekanaal meldde dat Joy en Dani Zijlstra, een van de vrouwen die naar Joy’s B&B in Malaga reist, foto’s op dezelfde locatie hebben gedeeld.

Patty Brard haalt hard uit naar B&B-Joy

“De twee hebben 15 juni bij hetzelfde zwembad op dezelfde dag een reel geplaatst. Ik vermoed dat deze twee tijdens of na het programma met elkaar eindigen”, meldde het kanaal op Instagram.

Hoewel de beelden snel werden verwijderd, leidde dit tot speculatie dat Joy mogelijk de uitkomst van zijn avontuur in B&B Vol Liefde had onthuld.

Of dit het geval is, blijft echter een vraag die alleen toekomstige afleveringen kunnen beantwoorden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *