Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws: “Het had heel fout kunnen aflopen”

Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws

Ellemieke Vermolen heeft onthutsend nieuws gedeeld: in 2020 onderging ze een operatie waarbij haar baarmoeder en eierstokken werden verwijderd vanwege eierstokkanker.

“Mijn baarmoeder, het veilige thuis van mijn kinderen, is weg”, onthult ze in de rubriek ‘Hemd van het Lijf’ van AD’s Mezza.

Vermolen omschrijft haar buik als haar ‘zwakke plek’, verwijzend naar de talrijke problemen die ze daar heeft gehad, waaronder problemen met haar eileiders, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en cysten.

Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws

Operatie en Verlies

De operatie vond plaats drie jaar na de stilgeboorte van haar zoontje Josha. Vermolen beschrijft de operatie als een ‘onaangename medische ervaring’, waarbij “alles werd weggehaald.

Mijn baarmoeder, het veilige thuis van mijn kinderen, en het laatste stukje wat ik nog bij me had van Josha.”

De Vroegtijdige Overgang

Door de operatie is Vermolen vroegtijdig in de overgang terechtgekomen, wat ook invloed heeft op haar bloedsuikerspiegel.

Ze houdt deze in evenwicht door geen tussendoortjes te nemen en gezond te eten, met een dieet dat voornamelijk bestaat uit plantaardig voedsel en af en toe vis.

Vermolen houdt zich doordeweeks aan ‘intermittent fasting’, en ontbijt in het weekend met gezonde keuzes zoals toast met avocado en ei of een omelet met veel groenten.

Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws

Leven na Sergio Herman

Na haar scheiding van Sergio Herman moest Vermolen ‘weer aan de bak’. Ze werkt nu onder meer als influencer.

De breuk was moeilijk, vooral toen Herman al snel een nieuwe liefde vond. Maar deze relatie is inmiddels ook ten einde gekomen.

Een Nieuwe Liefde voor Ellemieke

Er zijn geruchten dat Vermolen het geluk in de liefde weer heeft gevonden. Volgens bronnen die aan Juicechannel hebben gesproken, heeft ze momenteel een relatie met Baptist de Pape.

Het lijkt erop dat ondanks de stormen die ze heeft doorgemaakt, Ellemieke Vermolen een nieuw hoofdstuk in haar leven begint met een nieuwe partner en een hernieuwd gevoel van hoop.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *