Britse man (32) geeft een fortuin uit aan operaties om Koreaans te worden

De meeste mensen brengen hun leven door zoekend naar hun identiteit. Sommigen van ons accepteren en omarmen zelfs ons uiterlijk, terwijl anderen hun ideale imago najagen, ongeacht de prijs.

Voor Oli London leidde zijn zoektocht hem door verschillende grote operaties – hij identificeert zich nu namelijk als Koreaans.

Om er zo Koreaans mogelijk uit te zien, heeft Oli meer dan 150.000 dollar uitgegeven aan operaties om zijn uiterlijk te veranderen.

Oli London is 32 jaar oud en verdient de kost als influencer. Hij heeft meer dan 694.000 volgers op Instagram en meer dan 30.000 abonnees op Youtube.

In een van zijn laatste updates legt Oli, geboren en getogen in Engeland, uit dat hij zich nu identificeert als Koreaans.

30 plastische operaties

Om de buitenkant van Oli’s Koreaanse binnenkant te weerspiegelen, heeft Oli maar liefst 30 keer plastische chirurgie ondergaan om er zo uit te zien.

In totaal heeft Oli ongeveer $150.000 uitgegeven aan zijn operaties. De operaties omvatten onder andere de wenkbrauwen, tanden, facelift en ogen.

“Ik werd gepest op school. Telkens wanneer ik met iemand uitging, bedroog ze me of wees me af, en ik dacht altijd dat dat kwam door hoe ik eruitzag.

“Ik was altijd onzeker. Dus ik dacht: laat me mezelf veranderen. En hoewel het me zoveel geluk heeft gebracht, heb ik mezelf veel risico’s aangedaan en dat geef ik toe, ‘zei Oli in een interview.

Identificeert zich niet als Brits

Oli wil nu Ji-Min heten, een naam die hij aannam om beter te passen bij zijn nieuwe ras, waar hij altijd deel van heeft gevoeld.

“Ik weet dat veel mensen me niet begrijpen, maar ik identificeer me wel als Koreaans. En ik zie er nu ook zo uit en voel me Koreaans. Ik identificeer me niet als Brits, dus verwijs alsjeblieft niet naar mij als Brits”, zegt Oli in een YouTube-clip.

Oli heeft online veel reacties losgemaakt met zijn nieuwe look.

“Respecteer alsjeblieft mijn keuze. Het is heel persoonlijk voor mij. Wees dus respectvol in de reacties”, zegt Oli.

Hier zie je een video over zijn transformatie!

Wat vind je van Oli en zijn dromen? Vergeet niet om het opmerkingengedeelte beschaafd te houden!

Druk nu op de DEEL-knop hieronder zodat je vrienden dit ook kunnen zien!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *