Gaby Blaaser zwaar onder vuur vanwege pikante foto: “Doe normaal, je bent moeder!”

Gaby Blaaser zwaar onder vuur vanwege pikante foto:

De Nederlandse influencer en actrice Gaby Blaaser, bekend om haar uitdagende foto’s op sociale media, heeft onlangs enkele vakantiekiekjes gedeeld van haar trip naar het Griekse eiland Zakynthos.

Een van de foto’s, waarop Gaby liggend op haar buik poseert met een opvallend kleine bikini, heeft veel stof doen opwaaien onder haar volgers. Vooral het feit dat Gaby recentelijk moeder is geworden, lijkt de bron van kritiek te zijn.

Gaby Blaaser zwaar onder vuur vanwege pikante foto

Hoewel veel fans Gaby’s zelfvertrouwen en lichaamspostiviteit prijzen, vinden sommige volgers dat dergelijke foto’s niet meer gepast zijn nu ze moeder is.

Gaby Blaaser zwaar onder vuur vanwege pikante foto:

Reacties variëren van beschuldigingen van onverantwoordelijkheid tot zorgen over het welzijn van haar pasgeboren dochter.

Een volger merkte op: “Je hebt toch geen hersenen, heel zielig voor de baby”, terwijl een andere schreef: “doe eens normaal, je hebt een baby”.

Eerdere Controverses

Dit is niet de eerste keer dat Blaaser ophef veroorzaakt met haar postpartum foto’s.

In een eerdere post liet de ‘fitfluencer’ zich zien in bikini terwijl ze achter een kinderwagen stond, vergezeld van het bijschrift “mom life”.

Net als de recente post op Zakynthos, waren de reacties op deze foto verdeeld, met veel kritiek gericht op de keuze van Gaby om dergelijke foto’s te plaatsen als nieuwe moeder.

Gaby Blaaser zwaar onder vuur vanwege pikante foto:

Nieuw Moederschap

Gaby kondigde op Vaderdag 2023 met vreugde de geboorte aan van haar dochtertje Isabella, die op 13 juni ter wereld kwam.

Ondanks de voortdurende kritiek lijkt Blaaser vastbesloten om haar leven en lichaam op haar eigen manier te vieren, ongeacht de meningen van anderen.

De kwestie rondom Gaby Blaaser’s Instagram posts benadrukt de voortdurende discussie over wat als “gepast” wordt beschouwd voor moeders op sociale media.

Terwijl sommigen vinden dat moeders zich moeten aanpassen aan bepaalde normen, vieren anderen de vrijheid en het zelfvertrouwen dat vrouwen zoals Blaaser uitstralen.

Bekijk hieronder de Instagram posts van Gaby Blaaser waar alle ophef over ontstaan is:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *