Marjolein’s zoon (8) doet haar denken aan haar ex: “Ik kan hem niet uitstaan”

zoon (8) doet haar denken aan haar ex

Deze week belicht Marjolein, een 36-jarige moeder, haar strijd met de persoonlijkheid van haar zoon, die sterk lijkt op die van haar ex-man.

Een pijnlijke gelijkenis

Marjolein legt uit dat ze nooit de connectie maakte tussen de karaktertrekken van haar zoon en haar ex-man, tot haar beste vriendin Maan haar erop wees.

De pijnlijke waarheid? Jordan, Marjolein’s 8-jarige zoon, herinnert haar sterk aan haar ex, Michael. Dit leidt tot onbedoelde frustraties richting Jordan.

zoon (8) doet haar denken aan haar ex

Na de moeilijke scheiding met Michael heeft Marjolein een diepgewortelde afkeer ontwikkeld voor alles dat aan hem herinnert.

Het feit dat haar eigen kind nu diezelfde trekken vertoont, maakt het voor haar extra moeilijk.

Spiegel van reflectie

Marjolein’s worsteling zit diep. Ze denkt vaak: “Waarom lijkt hij zo op Michael en niet op mij?” Deze gevoelens zijn verder versterkt door Maan’s observatie en haar gesprek met Alex.

Alex, haar huidige partner, benadrukte dat hoewel je kunt scheiden van je partner, je nooit kunt scheiden van je kind.

zoon (8) doet haar denken aan haar ex

Toekomstvisie

Ondanks de pijnlijke herinneringen die Jordan’s gedrag oproept, is Marjolein vastbesloten ervoor te zorgen dat haar relatie met haar zoon gezond en liefdevol blijft.

Ze hoopt dat Jordan haar voorbeeld zal volgen en niet het impulsieve gedrag van zijn vader zal overnemen.

zoon (8) doet haar denken aan haar ex

Marjolein’s grootste angst? Dat haar zoon Michael als held gaat zien en zij de boeman wordt.

Terwijl ze zich probeert te navigeren door dit emotionele mijnenveld, zoekt Marjolein naar manieren om de band met haar zoon te versterken en het verleden achter zich te laten.

zoon (8) doet haar denken aan haar ex

Elke moeder wil het beste voor haar kind. Marjolein’s verhaal is een herinnering aan de complexiteit van ouder-kind relaties en hoe externe factoren, zoals eerdere relaties, de dynamiek kunnen beïnvloeden.

Terwijl Marjolein zoekt naar oplossingen, is het duidelijk dat liefde en begrip voorop staan in haar reis naar een harmonieuze moeder-zoon relatie.

Via: Flair

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *