Verkrachter identificeert zich als vrouw en gaat naar vrouwengevangenis

De uit Schotland afkomstige Adam Graham verkrachte maar liefst 2 vrouwen op een gruwelijke wijze in 2016 en 2019.

Via het internet zocht hij zijn slachtoffers op, waarna hij ze eerst zwaar toetakelde en vervolgens over ging tot verkrachting. Dat verdient zeker geen schoonheidsprijs. Vlak voor zijn rechtszaak had hij nog één troefkaart in de hand, hij besloot zich namelijk als vrouw te identificeren.


Je zult het niet geloven, maar in plaats van Adam Graham stond daar opeens Isla Bryson in de rechtszaal. Hij/zij/het of hoe hij nu genoemd wil worden vertelde dat de problemen met zijn of haar geslacht al speelden vanaf de jeugd en hij vond dat het nu eindelijk tijd was om de transitie te maken.

Fun fact: de rechter moest hierdoor spreken over verkrachting met HAAR penis, want misgenderen is anno 2023 zo’n beetje het ergste dat je kunt doen.

In Schotland is het overigens zo dat als je 3 maanden hebt geleefd als het tegenovergestelde geslacht, dat je een ‘gender recognition certificate’ kunt halen en dat je voor de wet ook ineens officieel van dat geslacht bent. Zonder dat enige vorm van medisch bewijs noodzakelijk is.

Ongelofelijk maar waar, de advocaten van Bryson probeerden de transitie in te brengen als bewijs van onschuld maar dat mocht gelukkig niet baten:
Van de ene verbazing gaan we naar de andere, want de verkrachter zit nu in, jawel, een vrouwengevangenis. Een gewelddadige verkrachter, met pielemuis, in een vrouwengevangenis. Wat kan er misgaan?

Bekijk hieronder een video over de discussie over deze bijzondere zaak



Bron: Skoften.net

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *