Erik klaagt streamingdienst aan – nadat hij teveel met zichzelf speelt

Het online spelen van computerspellen is tegenwoordig uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Je kunt e-sports echt als carrière hebben, en jonge mensen verdienen verbazingwekkende sommen geld door voor teams te spelen en sponsors te hebben, net als elke andere sport.

Populaire games worden vaak online uitgezonden. Het grootste platform voor online streaming is Twitch.tv, een bedrijf dat momenteel meer dan vijf miljard dollar waard is. Duizenden streamers verdienen nu de kost door hun favoriete games te spelen en met hun kijkers te communiceren.

Maar niet alles is daar bloemen en regenbogen. Erik Estavillo klaagt momenteel de streaminggigant aan voor $ 25 miljoen, meldt Unilad.

Erik Estavillo, een inwoner van San Francisco, beweert dat het streamingplatform hem verwondingen heeft bezorgd.

Spelletjes spelen met te weinig kleding

Erik volgt momenteel 786 vrouwelijke spelers, die zichzelf vaak uitzenden door verschillende games te spelen.

Hier is bijvoorbeeld Pinky Sparkles, die een van de meest populaire is.

Volgens Erik dragen de meiden steeds te weinig kleding tijdens het streamen, waardoor Erik veel met zichzelf moet spelen. Volgens hem heeft dit geleid tot verwondingen aan zijn pielemuis, die “pijnlijk, geïrriteerd en uiteindelijk geïnfecteerd” raakte.

Zijn hachelijke situatie heeft Erik gedwongen antibiotica te nemen.

Lisa Peachy, een andere beroemde streamer.

In de rechtszaak vraagt Erik 25 miljoen dollar. Maar hij wil ook vier van de vrouwen die hij volgt, verbieden te streamen, omdat zij zogenaamd de oorzaak zijn van de schade aan zijn pielemuis.

Geïrriteerde ogen door te veel kijken

Verder beweert Erik in zijn rechtszaak dat de schraal geklede meisjes hem zo lang met zichzelf lieten spelen, dat zijn ogen rood en geïrriteerd werden.

Als kers op de taart kwam Erik per ongeluk op zijn hoogtepunt op zijn computer tijdens zijn ‘sessies’, wat een stroomstoring veroorzaakte in zijn hele appartement.

Het is nog onduidelijk of Erik enige grond heeft om deze rechtszaak te winnen.

Deel dit artikel zodat je vrienden deze waanzin ook kunnen zien!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *