18-jarige kleedt zich uit om Michael te plezieren, dan fluistert hij iets waar hij voor altijd spijt van zal hebben

Romances op het werk zullen ongetwijfeld in de problemen eindigen. Mijn vader zei altijd: “niet schijten waar je eet” (excuseer mijn Frans).

Toch denk ik dat relaties op de werkvloer heel gewoon zijn. Je ontmoet de meeste nieuwe mensen via je werk en je kunt er niets aan doen wat je voelt.

Dit verhaal gaat over een paar collega’s die besloten om hun geluk te beproeven bij het aansluiten, maar de dingen gingen niet helemaal volgens plan.

Ik hoorde deze vuile grap ongeveer 10 jaar geleden, maar het is een klassieker die nog steeds standhoudt. Het einde maakt me altijd aan het lachen als een maniak!

Michael en Madison waren collega’s in een groot kantoor. Michael was nogal verlegen en gereserveerd, terwijl Madison brutaal en zelfverzekerd was.

Hij was hulpeloos voor haar gevallen en hij was vooral onder de indruk van hoe ze altijd in staat was te improviseren en alles op de voet volgde. Het had hem meer dan een jaar gekost om zich op zijn werkplek te vestigen, terwijl Madison binnen haar eerste maand met iedereen op kantoor vertrouwd was, ondanks dat ze pas 18 jaar oud was.

Na weken van kwellende besluiteloosheid, vroeg Michael haar eindelijk voor een date. Tot zijn ongeloof accepteerde ze het, en ze besloten nog diezelfde avond af te spreken. Hij zou haar om 7 uur ophalen.

Op weg naar haar appartement stopte Michael bij een bloemist en kocht een boeket rode rozen – volgens zijn moeder was dat de juiste manier om een mooie vrouw het hof te maken. Hij arriveerde al snel bij Madison thuis en belde nerveus aan.

Ze deed de deur open en hapte naar adem toen ze het grote ingepakte boeket zag. Ze scheurde de verpakking eraf en staarde naar de prachtige bloemen. Zijn romantische gebaar maakte haar zo in de wolken dat ze plotseling haar kleren uittrok en zich op de bank wierp.

Madison ging op haar rug liggen en gooide haar benen in de lucht. Ze spreidde ze uit en wierp Michael een smeulende, uitnodigende blik toe.

Ze zei tegen hem: “Dit is voor de bloemen.”

Verlegen Michael was zenuwachtig en verward. Hij stamelde: “D-heb je geen vaas?”

Dingen zijn niet altijd gemakkelijk als je verlegen en onervaren bent…

DEEL dit verhaal als je hebt gelachen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *