Verras je valentijn met het meest unieke kado: “hoe langer je erop sabbelt, hoe meer je geniet”

Valentijnsdag staat voor de deur. Toegegeven, het is niet zo groot als sommige andere feestdagen in Nederland. Maar het is nog steeds een geweldige kans om een romantische ervaring met je wederhelft te delen.


De gebruikelijke dingen zijn een diner, een spa of een hotelovernachting – maar waarom zou u niet eens een beetje buiten de gebaande paden denken?

Als je zin hebt, kun je een brutale kans grijpen en een chocoladepiemlemoos naar je geliefde sturen, meldt Cosmopolitan.

Achter het NSFW-idee staat een bedrijf met de zeer grafische naam Dick at your door.

Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Adam Hascall toen Adam en zijn vriend een chocoladepielemoos maakten die ze vervolgens als grap naar hun vrienden stuurden.

23 cm chocoladepielemoos

De chocoladepielemoos is verkrijgbaar in zowel lichte als donkere chocolade. Het is 23 cm lang, heeft een omtrek van 18 cm en weegt ongeveer 4 ons.



Voor ongeveer 35 euro kan de pielemoos naar wie je maar wilt worden gestuurd. Het wordt geleverd met een persoonlijke kaart, waar je kunt kiezen uit een selectie van kleine rijmpjes om je boodschap zo goed mogelijk over te brengen aan de ontvanger.

Niet te gebruiken als speeltje

Op de website wijzen ze er echter voorzichtig op dat, ook al ziet het er imposant uit, de chocoladepielemoos bedoeld is om te eten en niet als speeltje wordt gebruikt omdat hij het risico loopt te breken.


Tien procent van alle inkomsten van het bedrijf wordt gedoneerd aan onderzoek naar prostaatkanker. Zo krijg je niet alleen een lach van de ontvanger, maar steun je ook nog eens een goed doel. Dus het is tijd om uw dierbaren te vertellen dat ze een dikke pielemoos moeten eten.

Zou je dit kunnen sturen naar iemand van wie je houdt? Deel dit artikel zodat je vrienden ook inspiratie opdoen voor Valentijnsdag!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *