Student wordt gebeld tijdens de les – de reactie van de leraar zorgt voor woedende ouders

De jongeren onder ons kennen het wel. Nog even snel op je telefoon kijken of bellen net wanneer de les begint, dat is iets wat bij de meeste studenten voorkomt.

Maar wat er in de video in dit artikel gebeurt zul je niet snel vergeten, en zul je wel 2 keer nadenken voordat je zoiets doet, of althans wat je doet als leraar als je één van de leerlingen betrapt.

Misschien wel een van ’s werelds meest virale clips – die meer dan 74 miljoen keer is bekeken – komt uit een klaslokaal in Grand Rapids, Michigan.

De clip is fantastisch en iets dat iedereen moet zien!

Stephen Barrows is professor economie aan het Aquinas College. Op een dag was hij het beu dat de telefoons van de studenten rinkelden tijdens zijn lessen. Dus voerde hij een beleid in dat wanneer een telefoon begon te rinkelen, de eigenaar deze op de luidspreker moest beantwoorden.

Zwangere melding

Op 1 april begon de gsm van Taylor Nefcy plotseling te rinkelen.

Volgens het beleid van de lerares moest ze haar telefoon op de luidspreker beantwoorden, zodat iedereen het gesprek kon horen.

“Hallo, is dit mevrouw Nefcy?” het gesprek begint. Nadat ze bevestigend heeft geantwoord, vervolgt de beller: “Hallo, dit is Kevin van het Pregnancy Resource Center. Op uw verzoek neem ik contact met u op om u te informeren dat de resultaten van de zwangerschapstest positief zijn. Gefeliciteerd!”

Professor Stephen zei snel tegen de studente dat ze de luidspreker kon uitschakelen, maar het gesprek ging toch door.

Wil je dit artikel verder lezen en de video zien? Klik dan op volgende!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *