Hans Klok zwaar over de rooie: “Hoe halen ze het in hun hoofd!?”

Hans Klok hard uit naar 'dikke' volkszangers: "Doe wat aan jezelf!"

Hans Klok, de bekende Nederlandse illusionist, is woedend op de gemeente Texel.

Vorig jaar kreeg hij te maken met een aanzienlijke boete omdat hij zijn circustent eerder opbouwde dan toegestaan was. “We voelden ons heel erg onwelkom,” vertelt Hans aan Shownieuws.

Hans Klok zwaar over de rooie: "Hoe halen ze het in hun hoofd!?"

Nachten van Ergernis

De situatie werd nog onaangenamer toen bleek dat er ’s nachts herhaaldelijk stekkers uit de woonwagens van de artiesten werden getrokken.

“Dat was niet één keer, maar twee weken lang,” deelt Hans zijn frustratie. Deze kinderachtige acties droegen bij aan het gevoel van onwelkom zijn.

Hans Klok zwaar over de rooie: "Hoe halen ze het in hun hoofd!?"

Specifieke Kritiek

Hans spreekt zich ook uit over een “derderangs zangeres” die volgens hem nooit doorbrak en zich op Texel tegen hem keerde.

Hij benadrukt dat de tegenstand van een kleine groep het algemene sentiment niet weerspiegelt, maar dat de acties van enkelen hun verblijf op het eiland negatief beïnvloedden.

Hans Klok zwaar over de rooie: "Hoe halen ze het in hun hoofd!?"

Vooruitkijken naar Carré

Ondanks de tegenslagen blijft Hans Klok niet stilstaan.

Hij kijkt uit naar zijn aankomende optredens in Carré, waar hij drie weken lang te zien zal zijn. Dit bewijst de veerkracht van de illusionist, die zich niet laat ontmoedigen door de gebeurtenissen op Texel.

Hans Klok zwaar over de rooie: "Hoe halen ze het in hun hoofd!?"

Het incident op Texel laat zien hoe lokaal verzet en bureaucratische obstakels de ervaring van artiesten kunnen beïnvloeden.

Voor Hans Klok is dit hoofdstuk afgesloten met een simpel ‘goodbye’ aan Texel, terwijl hij zich richt op nieuwe uitdagingen en kansen die voor hem liggen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *