Naakte man jaagt op wild zwijn dat zijn laptop steelt op een druk strand: “Wat een hilarische beelden”

De naaktstrandcultuur is behoorlijk populair. Er zijn veel plaatsen om te bezoeken in nederland als je zin hebt om met mensen in je verjaardagspak om te gaan.

Het verbleekt echter in vergelijking met Duitsland, waar het veel gebruikelijker is om naakt in het openbaar te zijn. Het is geen ongewoon gezicht om mensen naakt te zien als je naar het strand gaat.

Aan de andere kant kan dit tot hilarische situaties leiden, zoals ons verhaal van vandaag over een man in West-Berlijn.

Er zijn een aantal dingen die je liever niet naakt in het openbaar doet. Het achtervolgen van een wild zwijn op een strand vol mensen kan waarschijnlijk als een van hen worden beschouwd.

Maar voor deze Duitse man die naakt op het strand van de Teufelssee in Berlijn lag, werd deze nachtmerrie werkelijkheid.

Een naakte man zet de achtervolging in

Terwijl de man naakt aan het zwemmen was, benaderde een familie wilde zwijnen zijn tas, waarschijnlijk op jacht naar voedsel.

Daar aangekomen vonden ze een gele zak met wat snacks erin. Maar de dure laptop van de man zat er ook in. De paniekerige, bezwete, gefrustreerde en naakte Duitse man had geen andere keuze dan de achtervolging in te zetten.

Wil je dit artikel verder lezen?Klik dan op volgende!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *